Kadın siyasetçilerin bayram mesajları

Kadınların sesi olan siyasetçi kadınlarımızdan bayram mesajlarını sizler için derledik.

Tüm İslam aleminin Hac ibadeti ile beraber gerçekleştirilen Kurban Bayramını kutlayan kadın siyasetçilerimizin mesajları...

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin " KurbanBayramı’nın huzur veren anlarının habercisi olur hep nazarımda. Allah hep nasip etsin o huzuru... mutlu bayramlar..

Türkiye Cumhuriyeti Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk "Mübarek bayram arefesinde Karşıyaka Mezarlığı 15 Temmuz Şehitler Abidesi, Polis Şehitliği ve Cebeci Askeri Şehitliği'ni ziyaret ettik. Kahraman şehitlerimizi,aileleriyle birlikte kabirleri başında andık. Onları hiçbir zaman unutmayacağız!" 

AK Parti  Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç "Bayramlık kıyafetler sabah için geceden hazırlanırdı çocukluğumda...
Özellikle ayakkabılar baş ucuna konurdu.Biri gelip almasın diye herhalde
Birliğimizin,dirliğimizin artmasına vesile olan Kurban Bayramımız kutlu olsun."

AK Parti Ankara Milletvekili Selva Çam "Birlik ve beraberliğimizin daim olması duası ile ülkemiz ve tüm İslam aleminin kurban bayramını tebrik ediyorum."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan  "Milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban bayramı mübarek olsun. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.Hayırlı Bayramlar"

AK Parti MKYK Üyesi, Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu " Aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hayırlı Bayramlar"

BİR YORUM YAPIN 0