Türkiye'nin tek sivil kadın akrobasi pilotu

İlk profesyonel akrobasi, pilotu Ali İsmet Öztürk ve tek sivil akrobasi kadın pilotu kızı Semin Öztürk uçak gösterisi yaptılar.

Sivrihisar Uluslarası Spotif Havacılık Merkezi'nde baba kızı muhteşem bir gösteri sergiledi. Baba Ali İsmet Öztürk boynuz kulağı geçti açıklamasında bulunarak kızının daha iyi olduğunu vurguladı.

Baba kız gökyüzünde buluşma mutluluğunu şu sözlerle anlattı: "Semin'in beni geçeceğinden kimsenin şüphesi yok. Kızımın ilerlemesini görmek benim için mutluluk verici. Hem hocalık hem de babalık yapmak kolay değil. Biz zoru aşabildik. Bunu aşmamızda Semin'in büyük yardımı oldu. O uçuşlarda bana babasıymışım gibi değil, hocasıymışım gibi yaklaştı. Eskiden aynı uçağın içinde birlikte uçardık. Semin yalnız uçmaya başlayınca ben kendi uçağıma transfer oldum. Gökyüzünde yan yana olabilmek çok güzel bir duygu. Birlikte uçtuğumuzda Semin lider pozisyonda ben de onun kolunda iki numara olarak hareket ediyorum. Kızımın kolunda olmak çok büyük bir keyif veriyor. Havada çok duygusal bir ortam oluyor."

Semin Öztürk, sivil akrobasi havacılıkta Türk kadını olarak Türkiye'yi  dışında gururla temsil ediyor.

Seçkin Özdemir'in yıllar önceki hali sosyal medyayı karıştırdı

İLİŞKİLİ HABER

Seçkin Özdemir'in yıllar önceki hali sosyal medyayı karıştırdı

BİR YORUM YAPIN 0