Maraş dondurmasının yeni ustaları kadınlar

Herkes tarafından sevilen Maraş dondurması, 19 saatlik eğitimler sonrasında kadınların eline bırakılacak.

Türkiye'nin lezzetlerinden Maraş dondurması, 100 farklı çeşidi ile dünya markası oldu. 70 yaşındaki Mehmet Sait Kanbur, yıllar önce 25 metrekarelik bir dükkanda başlayan dondurma serüvenini muhabirlere anlatarak, sabahın çok erken saatlerinde işe başladığını ve gece 02.00'ye kadar çalışarak Maraş dondurmasının üretimini takip ettiğini açıkladı.

Aileden aldığı bir emaneti buraya kadar taşıdıklarını, bundan sonra da emaneti taşıyacak insanlar yetiştirmeye çalıştıklarını söyleyen Mehmet Bey, 19 saatlik eğitimler sonrasında kadınların eline bırakılacak dedi.

İŞTE EĞİTİM SIRASINDAN KARELER;

Disney açıkladı! Artık bunlara izin verilmeyecek

İLİŞKİLİ HABER

Disney açıkladı! Artık bunlara izin verilmeyecek
Gaziantep "Uluslararası Gastronomi Festivali'ne hazırlanıyor

İLİŞKİLİ HABER

Gaziantep "Uluslararası Gastronomi Festivali'ne hazırlanıyor
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0