Hasan Saltık: Devletin seni çağırıyorsa gideceksin...

Ünlü müzik yapımcısı Hasan Saltık sosyal medyada devleti destekleyen sanatçılara yönelik yapılan algı operasyonunu çok sert bir dilde eleştirdi.

Devletin düzenlediği resepsiyonlara katılan sanatçılara yönelik yapılan eleştirileri ve linç kampanyalarını eleştiren Hasan Saltık, zamanında yaşadığı sıkıntıları karşılaştırarak anlatı. Fikrin önemini vurgulayan ünlü müzik yapımcısı, röportajın verildiği kanalın ve gazetenin öneminin olmadığını da beyan etti. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı Resepsiyonu'na tüm sanatçıların davet edildiğini kimisinin korkudan kimisinin ise 'hükümet karşıtı' olduğundan gitmediklerini ancak bu durumun yanlış olduğunu belirtti. İşte Hasan Saltık'ın röportajından bir kesit;

"Düşüncelerini açıkça ortaya koyuyorsan hangi gazeteye konuştuğunun hiçbir önemi yok. Ben size de röportaj veririm, başka bir basın kuruluşuna da. Akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla başladı bu linç kampanyaları. Çünkü önüne gelen cahilce fikir beyan eder oldu. Eskiden de var böyle şeyler ama bu denli değildi. Zamanında beni de farklı dillerde yaptığım çalışmalardan dolayı 'bölücü' diye yaftaladılar. Kim nereye isterse konuşur, buna kimse karışamaz. Cumhurbaşkanlığı Resepsiyonu'na katılmayan sanatçıları eleştiriyorum. Devletin düzenlediği etkinliğe bakıyorum; hep aynı sanatçılar katılıyor. Davet edilen tüm sanatçılar katılmalı bu etkinliğe. 'Ben katılmıyorum' denmemeli. Hükümet değil, devlet davet ediyor seni. Sen bu ülkede yaşıyorsan, vergini veriyorsan, o zaman hükümetin politikalarını beğenmesen de, devlet davet ediyorsa buna icabet etmelisin. Kayıkçı kavgasına son vermeliyiz artık. Unutmayalım hepimiz aynı gemideyiz. Birbirimizle kavga etmenin hiçbir anlamı yok."

Kenan Efe ile Canan Ergüder oğullarının yüzünü gösterdi!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan Efe ile Canan Ergüder oğullarının yüzünü gösterdi!
Serenay Sarıkaya'dan 1.5 milyonluk imza!

İLİŞKİLİ HABER

Serenay Sarıkaya'dan 1.5 milyonluk imza!

BİR YORUM YAPIN 0