Sonbaharda evlenenler için en güzel balayı rotaları

Sonbahar aylarında evlenecek çiftler için yurt içinde olan balayı yerlerini tercih edebilirsiniz. Sizler için sonbaharda en ideal balayı rotalarını araştırdık. İşte detaylar...

Sonbahar mevsiminde evlenen çiftlerin daha çok huzurlu ve keyifli vakit geçirmek için doğanın en eşsiz yerleri tercih edebilirsiniz.İstanbul'un kalabalıklığından biraz olsa da uzaklaşmak,doğada vakit geçirmek, sonbaharın bütün renklerini keşfetmek çok zevkli olabilir. Sonbaharda balayına çıkmak gibi bir planınız varsa, bu doğa harikası yerleri tercih edebilirsiniz.

 İşte sonbaharda evlenecek çiftler için en ideal balayı rotaları:

BOLU GÖLCÜK

Sonbaharda Bolu Gölcük, gölüyle güzel eşsiz manzarasıyla ve rengarenk ağaçlarıyla tam bir balayı rotası. Kendiniz tam bir renk cümbüşünün içinde bulabilirsiniz. Kuş cıvıltılarının arasında eşinizle birlikte kahvenizi göle karşı yudumlayabilirsiniz.

KAZ DAĞLARI

Doğa sevenlerin her mevsim tercih ettiği Kaz dağları özellikle düğün telaşında çok koşturanların dinlenmek için, tazelenmek için tercih ettiği yerlerin başında yer alıyor. Sonbaharda Kaz dağlarının eteklerinde hoş vakit geçirebilirsiniz.

BOZCAADA

Son dönemde çok tercih edilen yerlerden bir olan Bozcaada temiz havasıyla ve muhteşem doğasıyla mükemmel bir balayı tercihi olabilir. Deniz serin suları ve eylül ayında yapılan bağ bozumu festivaliyle balayınızı ilginç ve keyifli hale getirebilirsiniz.

KAPADOKYA

Bir doğa harikası olan Kapadokya unutulmaz bir balayı geçirmek isteyen çiftlerin tarafından çok tercih ediliyor. Sonbaharda sarının binbir tonunu keşfedebilir, sıra dışı anlara tanık olabilirsiniz. Yeryüzü şekillerinin oluşturduğu peri bacaları,doğal kaya oluşumu vadileri sabahın ilk ışıklarıyla balona binerek büyüleyici manzaranın tadını çıkarabilirsiniz.

AYVALIK

Ege bölgesinde bulunan ayvalık güzel plajları ve eşsiz doğasıyla balayında tercih edebileceğiniz mükemmel bir tatil beldesi. Sonbahar aylarında balayı çiftleri tarafından çok sevilen ayvalık cunda adasıyla da çok ziyaretçi alıyor. Balayı çiftlerinin Ayvalıkta bulunan sessiz sakin dar sokaklarında çok hoş vakit geçirebilirler.

AMASRA

Amasra eşsiz mimarisi, muhteşem doğası ve güzel denizinin iki rengin yeşil ve mavinin birbirine karıştığı bu belde balayı için en ideal yerlerden biri. Bartın'da bulunan Amasra çok uygun otelleri ve geleneksel kahvaltılarına hayran kalacağınız bir yer.

DATÇA

Datça yeni evli çiftler tarafından en çok tercih edilen tatil beldesi. Antik kente ev sahipliği yapıyor. Muhteşem plajları ve koyları ve eski tarihi evleriyle balayı çiftlerinin gözdesi aynı zamanda tatil yapmak isteyen herkesin akın ettiği Akdeniz'in kıyısında doğa manzarasıyla da büyüleyen bir yer.

Hande Soral'ın 'Frida Kahlo' makyajı olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Hande Soral'ın 'Frida Kahlo' makyajı olay oldu
İğneada'sı 'Longoz Ormanları'na yolculuk

İLİŞKİLİ HABER

İğneada'sı 'Longoz Ormanları'na yolculuk
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0