BİM 21 Aralık kataloğu yayınlandı! Çeyiz hazırlayanlara özel...

Cuma günlerinin merakla beklenen ve her hafta takip edilen BİM marketinin 21 Aralık aktüel kataloğu belli oldu. 2018 yılının son haftaları olduğun için birbirinden indirimli ve promosyonlu fırsatlarla BİM market 21 Aralık'ta karşımıza gelecek. Milyonların beklediği ve merak ettiği 21 Aralık BİM marketinin aktüel kataloğunun detaylarını aşağıdaki haberimizde inceleyebilirsiniz.

İndirimli ürünleri ve birbirinden farklı ürün çeşidi ile her hafta Cuma günü müşterilerinin dikkatini çekmeyi başaran BİM market zincirinin 21 Aralık'ta raflara gelecek ürünleri belli oldu. Özellikle ev hanımlarının her hafta merakla takip ettiği ürünler tek tek araştırılıyor. Resmi internet sitesinden duyurulan 21 Aralık  listesine ilgi yine büyük oldu. BİM aktüel ürünleri kataloğunda 21 Aralık 2018 tarihinde dikkat çeken ürünler arasında "buharlı ütü makinesi" ve "profesyonel kahve makinesi" yer alıyor.

BİM 21 ARALIK AKTÜEL KATALOĞUNDA NELER VAR ? Gelin birlikte inceleyelim...

BİM MARKETİNİN GELECEK HAFTAKİ YANİ 28 ARALIK AKTÜEL KATALOĞUNA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYABİLİRSİNİZ.

Kadın Ev Terliği 16,90 TL. Farklı renk seçeneklerine sahip Çocuk Patikli Çorap 4,50 TL. Erkek Ev Terliği 16,90 TL. Kadın Erkek Termal Çorap 6,50 TL. 

Şönil Saçaklı Yolluk 39,90 TL. Kadın Erkek Polar Eşofman Takımı 32,50 TL. Çocuk Polar Eşofman Takımı 19,90 TL. Termo tabanlı Kız Erkek Çocuk Kar Botu 34,50 TL. 

- Her hafta çocukları farklı farklı ürünlerle sevindiren BİM markette 21 Aralık'ta silikon kayışlı Trendy Kol Saati birbirinden renkli modelleriyle 14,90 TL'ye satışa sunulacak.

21 ARALIK BİM aktüelinde dikkat çeken ürünlerin başında dünyaca ünlü marka Philips'in buhar kazanlı ütüsü yer alıyor. Hızlı ve güçlü buharlı ütüleme etkisi sayesinde tüm kadınların çok beğeneceği bu ütünün fiyatı ise 449 TL. 

- Profesyonel kullanıma uygun yüksek performanslı Dekuplaj Testere 169 TL. Elektrikli Üfleme ve Emme Makinesi 159 TL. Termil şartel ile aşırı ısınmaya karşı koruma sistemine sahip, 10 metre uzunluğunda 4 adet çocuk korumalı priz girişine sahip Makaralı Ara Kablo 54 TL. 

BİM ÇEYİZ YAPANLARA ÖZEL FIRSATLAR SUNMAYA DEVAM EDİYOR!

- Tüm genç kızların sık sık takip etiği BİM aktüel kataloğundaki ürünler bu kadarla sınılı değil. Kataloğun ikinci sayfasında özellikle çeyiz hazırlığı yapan ya da evini yenileyen kadınlar için Kütahya Porselen ürünleri ön plana çıkıyor. Birinci sınıf porselenden üretilmiş 2 farkı desen seçeneğine sahip 12 Parça Dekorlu Kare Yemek Takımı 65 TL. Çizilme ve aşınmaya karşı direnci arttırılmış yanmaz yapışmaz granit efektli iç kaplamaya sahip chef’s Pankek Tavası 27,90 TL. Kare Tava 34,90 TL. Lav 12 parça Birdie Çay Seti 25 TL. Lav 3’lü Desenli Meşrubat Bardağı 7,95 TL. Farklı renklerde Bulaşıklık 8,95 TL. 

- Melamin Tepsi 13,90 TL. Melamin Kaşıklık 4,95 TL. Paşabahçe Borcam Dikdörtgen Tepsi 21,90 TL.

21 Aralık'ta BİM markete gelecek olan ikinci büyük ürün ise Fakir markasına ait Türk kahvesi makinesi. Yalnızca 275 TL fiyata olacak olan bu makinenin rengi kırmızı.

          

BİM 18 Aralık Salı günü kataloğunda inanılmaz indirimli kozmetik ürünler

İLİŞKİLİ HABER

BİM 18 Aralık Salı günü kataloğunda inanılmaz indirimli kozmetik ürünler
Sadece 20 Aralık'a özel müthiş A101 indirimi! Korselerde şaşırtan fiyat...

İLİŞKİLİ HABER

Sadece 20 Aralık'a özel müthiş A101 indirimi! Korselerde şaşırtan fiyat...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 7

Hasan 5 yıl önce

Ankastre üçlü set takımı doğal gazlı hangi hafta çıkacak satın almak için bekliyoruz.

FIRSATÇI BİM 5 yıl önce

BİM DEKİ FİYATALARA BAKIN . NASIL DA FİYATLARI ARTTIRMIŞ.SİZDE GİDİP REKLAMINI YAPIYOSUNUZ. KAŞAR FİYATLARI 1000 GR. 15 TL İDİ. ŞUANDA 22-25 CİVARI OLDU.BİR ANDA YERLİ MALINDA DOLAR ETKİSİ GÖRDÜK.AYIPTIR YA.HALKI DÜŞÜNEN YOK.2 GÜN MÜHÜRLESE DEVLET ÜLKERE FIRSATÇI KALMaz

Toplam 15 beğeni

Ömer 5 yıl önce

Hergün zam koymaya başladılar fırsatcı marketler

Toplam 0 Beğeni

rauf 5 yıl önce

gayet ideal

Toplam 2 beğeni

Kartuşsuzluk 5 yıl önce

Bimden hp yazıcı aldım, içinde demo kartuş vardı, bilgisayara bağlamak için bir kablo ve tanıtmak için bir cd bırakmamışlardı. Yazıcı şuan öyle duruyor evde. Bu yüzden

Toplam 6 beğeni

HP yazıcı 5 yıl önce

Biz de aynı yazıcıyı aldık. İçinden hiç eksik yoktu. Fişiniz duruyorsa iade edin. CD ve kablo olması lazım

Toplam 2 Beğeni

nerden alırsan al 5 yıl önce

kartuşlu veya tonerli hangi yazıcı olursa olsun içeriğinde bağlantı kablosu çıkmaz toneri veya kartuşuda demodur bu yıllardır boyle neyazıkki sadece bilgilendirmek istedim

Toplam 2 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun