26 Temmuz BİM Aktüel Kataloğu yayında! Bim Aktüel vantilatör getiriyor...

Haftanın yeni BİM aktüel ürünleri kataloğu 23-26 Temmuz 2024 yayımlandı. Bim aktüel bu hafta da geniş ürün yelpazesiyle ilgi görüyor. Bim aktüel 23 Temmuz 2024 yarın raflarda ve bim online satışta yerini alacak. Yeni bim'de gelecek hafta kataloğu alışveriş severler tarafından merak ediliyor.

BİM 26 Temmuz 2024 katalogları internette ilk kez burada inceleniyor. Bim Aktüel listelerinde yer alan fırsat ürünleri onlarca üründe indirimli fiyat sunuyor. Harika kampanyalarla dolu olan Bim kataloğunda yeni haftada çok fazla ürün bulunuyor. Merak edilen tüm ürünleri en ince detayına kadar ele aldığımız aktüel katalog incelememiz başlıyor. İlk olarak 26 Temmuz Bim kataloğu 2024 fırsatlarının en şaşalı ürününe değinelim. Off Road benzinli ATV’den bahsediyoruz.

49.999 TL fiyata sahip olan bu ürün kuşkusuz kataloğun en dikkat çekici ürünü. Diğeri ise 19.999 TL fiyatla gelen Elektrikli Bisiklet. 36V ve 10,4Ah detayıyla dikkat çeken bu bisiklet de oldukça önemli. Sonrasında yer alan ürünler ise daha ulaşılabilir ve hayatı kolaylaştıran cinsten. Philips Air Fryer 5.999 TL fiyatıyla bu hafta sizlerle.

Airfryer denilince akıllara gelen önemli markalardan olan Philips bu hafta Bim’de indirimde! https://aktuel-urunler.com incelemesinde dikkatlerden kaçmayan bir diğer ürün ise KeySmart tost makinesi ve bu ürün 1299 TL fiyata sahip. Dijital baskülde 279 TL ve Pipetli Tormosta 39 9TL fiyat ayrıca sizlerle. Fakir kendi kendini temizleyen kablosuz dikey süpürge & paspas ürünü de 9.999 TL’den geliyor. 

Meraklı gözlerin aradığı Bim 26 Temmuz 2024 katalogları yine en güvenilir biçimde yanıt buluyor. Her evin mutlaka bir gün ihtiyacı olacak ürünlerini barındıran Bim kataloğu bu hafta SGS markalı hırdavat ürünlerini satışa sunuyor.

SGS markalı olarak gelecek olan silikon tabancası iki farklı çeşidi ile dikkat çekiyor. Mum silikonlar ince ve kalın seçenekleriyle uygun fiyatla Bim’e gelirken tornavida setleri işinizi kolaylaştırıyor. Çatal başlı çekiç 109 TL’den, ahşap saplı çekiç ise 75 TL’den satılıyor. Lastik tokmak için 109 TL fiyat belirleyen market demir testere kutusunu 95 tl’den müşterisine sunuyor. Tıkanan lavabolara çözüm sunan lavabo açma sustasında 99 TL fiyat, emniyet kilidi çelik halatlı – anahtarlı ürününde 99 TL fiyat sizlerle oluyor.

Kapı pencere bandında 59 TL fiyatı sunan market universal mobilya sabitleme kitini de 69 TL’den sizlerle buluşturuyor. Bu hafta şerit metre, makine ayağı, maket bıçağı ve temizleme pastası gibi harika ürünleri de kataloglarına taşıyor. Hızlı yapıştırıcı, poly nitril kaplı örme eldiven gibi ürünleri de yine raflara getiriyor. SGS fırsatları bir başka katalog sayfasında da kendine yer buluyor. 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 259

vatandaş 2 ay önce

Bu marketler whatsapp gruplarını açığa çıkarmak lazım.. Ürünler kuruş kuruş aynı.. rekabet yok anlaşmışlar

Toplam 1 beğeni

Birisi 6 ay önce

Az biraz araştırma yapan bilir ki bu üç harfli marketler ülkenin migros lâ birlikte en pahalı marketleri bizim insanımız ise oraları bir halt zannediyor

Toplam 2 beğeni

DenDen 6 ay önce

Iyiki çocuklarımız büyüdü. 2 emekli Allah a şükürler olsun ama zor geçiniyoruz.

Toplam 1 beğeni

paşemo 8 ay önce

bizde yedik dimi o kadar saf mı gözüküyoruz ordan

Toplam 10 beğeni

DYR 8 ay önce

3 Harfliler, can yakmaya devam ediyor. Aralarında rekabet yok, Bu tekel kırılmalı.

Toplam 13 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun