Cumhurbaşkanı Erdoğan Fazıl Say'ın davetini kabul etti

Ünlü piyanist Fazıl Say, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kendi konserine davet etmişti. Bu haberden sonra gözler Başkan Erdoğan'a çevrildi. Alının bilgilere göre Başkan Erdoğan, Say'ın davetini kabul etti.

Geçtiğimiz aylarda annesini kaybeden ünlü piyanist Fazıl Say'a Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da bizzati arayarak başsağlığı dileklerinde bulunmuştu. Say, bu durumu "Cumhurbaşkanı'nın sesi çok samimi, çok sahiplenici, çok gerçekti… Taziyelerini çok samimi, sıcak tonda, çok gerçek bir şekilde iletti" sözleri ile ifade etmişti. 

18 Ocak'ta Ankara'da  "Truva Sonatı" prömiyerinde konser verecek olan Fazıl Say, Başkan Erdoğan'ı konserine davet etti.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, köşesinde Fazıl Say'ın, 18 Ocak'ta düzenleyeceği "Truva Sonatı" Ankara Prömiyerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da davet ettiğini yazmıştı. Ancak Sarıkaya, Erdoğan'ın davete ne yanıt verdiğini bilmediğini, konsere gidip gitmeyeceğini 18 Ocak'ta öğrenileceğini eklemişti. Alınan bilgilere göre ise; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fazıl Say'ın davetine olumlu yanıt verdi ve "geleceğim" dediği öğrenildi.

Canan Karatay'a para cezası şoku

İLİŞKİLİ HABER

Canan Karatay'a para cezası şoku
Emine Erdoğan arılara sahip çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan arılara sahip çıktı
Fil ve bakıcısı arasındaki o anlar!

İLİŞKİLİ HABER

Fil ve bakıcısı arasındaki o anlar!

BİR YORUM YAPIN 19

hasan 5 yıl önce

Reis günümüzün şartlarına göre Peygamber Efendimizin yolunda davranış sergiliyor,herkezi kucaklayan bir anlayış ,fitne tohumları eken nice insanlara rağmen

Toplam 6 beğeni

Mustafa 5 yıl önce

Reis gönül koymaz.

Toplam 6 beğeni

Yasin nl 5 yıl önce

Kisi tanimadiginin dusmanidir fazil sayda yeni tanimis demekkki reisin nasil bir insan oldugunu

Toplam 10 beğeni

fatih akman 5 yıl önce

İnşallah hatasını anlamıştır, devlet ebed müddet.

Toplam 5 beğeni

osman42kny 5 yıl önce

fazıl efendi önce ADAMLIĞI öğren bak reis davetini geri cevirmemis bu bir ADAMLIK dersi sana.ondan sonra da bu ülke insanının diğerleriyle barışıp o değerlere saygı duy

Toplam 8 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun