Hafta sonu gidilecek sessiz sakin mekanlar

Bahara yaklaştığımız Mart ayı, çiçeklerin kendine gelmesi ve doğanın kendini yenilemesiyle anlam kazanır. Hafta sonu İstanbul'a yakın konumlarda kısa bir haftasonu tatili için sizleri birbirinden nezih mekanlara yönlendiriyoruz. Peki, İstanbul'a yakın hangi mekanlar haftasonu için tercih edilir? İşte, Kadınlar Günü'ne özel mekan önerileri...

Geçirdiğiniz tüm haftanın yorgunluğunu atacağınız, stresten uzak, şehrin gürültüsünden kaçtığınız mekanlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Kadınlar Günü'ne özel mekan mı arıyor sunuz? Siz değerli okuyucularımıza özel, hafta sonu için görüp görebileceğiniz en güzel ve kaliteli mekanları derledik. Siz de sevdiklerinizle hoş vakit geçirmek için bulunduğumuz mekan önerilerinden yararlanabilirsiniz. İşte birbirinden özel mekan önerileri...

HAFTASONU MEKAN ÖNERİLERİ

Armutlu

Armutlu

ARMUTLU KÖYÜ

Yalova ili sınırları içerisindeki Armutlu köyü oldukça sessiz sakin ve her mevsim gidebileceğiniz bir yerdir. Kaplıcaları ile meşhur olan Armutlu, her mevsimde farklı bir tat almanıza neden olacaktır. Armutlu'daki oldukça uygun restoranlara, kafeteryalara aileniz ve sevdiklerinizle beraber rahatlıkla gidebilirsiniz. Otel, pansiyon seçeneklerinin olduğu Armutlu'da nice konaklama seçenekleri mevcuttur.

Silivri

Silivri

SİLİVRİ

İstanbul'a yaklaşık 63 km uzaklıkta olan Silivri, her yaştan bireyin gitmekten memnun olduğu sakin mekanlardan bir diğeridir. Burada oldukça uygun balık restoranları bulabilir aileniz ile hoş dakikalar geçirebilirsiniz. Kamp alanlarının da bulunduğu Silivri'de aileniz, sevdikleriniz ile beraber konaklama olarak kamp yapmayı da düşünebilirsiniz. Konaklama için ayrıca karavanlar da mevcuttur. 

Polonezköy

Polonezköy

POLONEZKÖY

İstanbul Beykoz'da bulunan Polonezköy kış mevsiminde kar tatilini geçirmek isteyenlere en ideal tatil mekanı olacaktır. En favori yeri Kulindağ Evi'nde kalabilir sessiz, sakin bir tatil geçirebilirsiniz. Burada dağ evlerinde kalabilir, lezzetli Beykoz yemek ve tatlılarından tadabilirsiniz. Evinizde gibi hissettiren işletmecilerle tanışmanın hoşnutluğu içerisinde olacaksınız.


Şile

Şile

ŞİLE

İstanbul'a bir veya bir buçuk saat uzaklıkta olan Şile, en ünlü sakin yerlerden biri olarak listede yerini alıyor. Sakin doğası, tertemiz havası ile kucaklayan samimi kış manzarası ile karşı karşıya kalacaksınız. Lezzetli yemekler yiyebileceğiniz restoranlar ve hoş vakit geçireceğiniz aile çay bahçeleri mevcuttur. Konaklama için bir çok otel ve pansiyon bulunmaktadır. Burada manzaranın keyfini çıkartarak bolca fotoğraflar çekilebilirsiniz. 

Ağlayan Kaya

Ağlayan Kaya

Şile'ye kısa mesafe olan; Ağlayan Kaya, Kumbaba Tepesi, Saklı Göl, Ağva, Tarihi Şile Evleri, Değirmençayırı Şelalesi'ni de gezerek turunuzu sonlandırabilirsiniz.

2020 bel çanta modelleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

2020 bel çanta modelleri ve fiyatları
İnternet alışverişini hesaplı hale getirmenin yöntemleri

İLİŞKİLİ HABER

İnternet alışverişini hesaplı hale getirmenin yöntemleri

BİR YORUM YAPIN 0