Esra Albayrak Kızlar için Vizyoner Hedefler projesi rozet töreninde!

Başkan Erdoğan'nın kızı aynı zamanda İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Kadın Danışma Konseyi Başkanı Dr. Esra Albayrak, Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde bu yıl uygulamaya başlanan Vize projesinde ilk görev adımının tamamlanmasına hitaben düzenlenen rozet programında buluştu.

Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde bu yıl uygulamaya başlanan Vize projesinde ilk görev adımı başarıyla tamamlanarak, rozet töreni yapıldı. İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Kadın Danışma Konseyi Başkanı Dr. Esra Albayrak, üniversite temsilcileri ve basın mensuplarının katıldığı törende Albayrak, projenin ilk aşamasını başarıyla tamamlayan öğrencilere rozetlerini takarak, fotoğraf çekildi.

Esra Albayrak

Esra Albayrak

Vize projesine hayran kaldığını ve projeyi dinlerken öğrencilerin ne kadar şanslı olduğunu düşündüğünü belirten Albayrak, Vize projesinin her adımında yer almak istediğini de sözlerine ekledi. Öğrencilere meraklı, sorgulayan, araştıran bireyler olmaları tavsiyesinde bulunan Albayrak konuşmasına şöyle devam etti: “En iyi okulda, en iyi öğretmenle de muhatap olsanız, siz kendinize yatırım yapmadıkça başarı gelmeyecektir. İyi hayaller dünyayı değiştirebilir. Bu proje hayalleri destekleyen, hayalleri yetkinlik ve becerilerle buluşturan çok güzel bir kurguya sahip bir proje. Yaklaşımı dünyanın gerçekleriyle oldukça uyumlu. Vize: Kızlar İçin Vizyoner Hedefler projesini dinleyince, kendi lise dönemindeki hayallerinin sınırlarıyla bugünkü lisedeki genç kızların hayallerinin sınırları arasındaki farkı gördüm, heyecanlandım ve duygulandım. Yeniden öğrenci olmayı istedim” diye konuştu.

Esra Albayrak konuşması

Esra Albayrak konuşması

Değişim ve dönüşümün bu kadar hızlı gerçekleştiği günümüzde Türkiye´nin genç nüfusu olan bir ülke olduğunu, genç neslin de hızlı değişim ve dönüşüm demek olduğunu belirten Albayrak, müfredata sıkışmış bir eğitimin yetersiz kalacağının altını çizerek, her okulun bir çıkış yolu aradığını, bu noktada da Vize Projesi´nin de Milli Eğitim Bakanlığına bir öneri olarak sunulabileceğini kaydetti. Dr. Albayrak sözlerini, “Değerlerine bağlı, bilimsel düşünebilen, kendini iyi ifade eden, sorunlar karşısında anlamlı sorular soracak ve bu sorunların gerek kendi yaşamlarını gerekse başkalarının yaşamlarını etkileyen yönleri üzerine kafa yoracak bireylere ihtiyacımız var” diyerek tamamladı.

Törende, proje görevini başarıyla tamamlayan 95 öğrenciye rozetleri Dr. Esra Albayrak tarafından takıldı. Velilerin de ilgiyle takip ettiği tören video gösterimiyle tamamlandı.

Buse Varol'dan doğum öncesi romantik fotoğraf!

İLİŞKİLİ HABER

Buse Varol'dan doğum öncesi romantik fotoğraf!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0