TBMM Başkanı Binali Yıldırım Barış Manço'yu andı!

20 yıl önce aramızdan ayrılan Barış Manço'nun Moda'daki evini TBMM Başkanı Binali Yıldırım ziyaret etti. Yıldırım'a Manço'nun eşi Lale Manço ve oğlu Batıkan Manço'da katıldı.

Yediden yetmişe herkesin sevgilisi olan Barış Manço'nun bugün aramızdan ayrılışının 20. yıl dönümüydü. Manço'nun Moda'daki evine sevenleri ziyarette bulundu. Bunlardan biri de TBMM Başkanı Binali Yıldırım oldu. Yıldırım'a Manço'nun eşi ve oğlu eşlik etti. Ziyaret sırasında Yıldırım duygusal anlar yaşadı. Müze ile ilgili Lale Manço'dan bilgi alan Yıldırım yarım saatten fazla burada kaldı.

Batıkan Manço, Binali Yıldırım ve Lale Manço

Batıkan Manço, Binali Yıldırım ve Lale Manço

Yıldırım Barış Manço ile ilgili duygularını , "Türkiye’yi yıllarca dünyanın dört bir tarafında güler yüzü ve ismi gibi barışçı tarzıyla muazzam temsil etti. Kendisine minnettarız. Geleceğin çocuklara bağlı olduğunu çok iyi biliyordu. Bugün ülkemizi ileri götüren lokomotif nesilde sayısız ‘Barış Abi’ hayranı vardır. Allah 7’den 77’ye hepimize bu kadar sevilmeyi, sayılmayı, hafızalarda kalmayı nasip etsin. İçin rahat olsun Barış Abi. Senin ‘adam olacak çocuklar’ın büyüdü ve bu ülkeyi çok seviyorlar. Ayrıca hep tembih ettiğin gibi bol bol sebze yiyorlar ve yatmadan önce dişlerini mutlaka fırçalıyorlar" sözleri ile dile getirdi. Daha sonra Manço'nun oğlu Batıkan ve eşi Lale Manço ile bahçede sohbet ederken çay içti.

Başkan Erdoğan'dan Barış Manço paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Başkan Erdoğan'dan Barış Manço paylaşımı!

BİR YORUM YAPIN 0