“Beyoğlu Kadın Koşusu” renkli görüntülere sahne oldu

İstanbul Beyoğlu Belediyesinin 8 Mart Kadınlar Gününe özel olarak organize ettiği “Beyoğlu Kadın Koşusu” renkli görüntülere sahne oldu.

Beyoğlu Belediye ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor İstanbul işbirliğiyle Dünya Kadınlar Günü kapsamında organize edilen “Beyoğlu Kadınlar Koşusu” gerçekleştirildi. Koşu öncesi eğitmenler, Hasköy etkinlik alanına alınan sporculara ve vatandaşlara antrenman yaptırdı.

Antrenmanın ardından başlangıç çizgisine gelen vatandaşlar ve sporcular, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın gongu çalmasıyla birlikte koşuya başladı. Yaklaşık 3 kilometre koşan vatandaşlar yarım saat sonra bitiş çizgisine ulaştı. Bitiş çizgisine ilk ulaşan Damla Çelik, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü için koştum. Güzel bir yarış oldu, parkur güzeldi. Herkese çok teşekkür ediyorum. Her şey kadınlar için” dedi.

 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0