Yemin dizisi 13.bölümde neler olacak?

Kanal 7 ekranlarının reyting rekortmeni olan ve yeni başlayan Yemin dizisinin Perşembe akşamı 13. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Peki Yemin dizisi 13.bölümünde izleyiciyi neler bekliyor? İşte detaylar...

Başrollerinde Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin rol aldığı Yemin dizisinde sular durulmuyor. Kanal 7 ekranlarının merakla takip edilen Yemin dizisinin 13. bölüm fragmanı yayınlandı.Cavidan ve Cemre’nin tuzağına düşen Emir, Reyhan’a konağı zindan eder.  Neyle suçlandığını bilmeyen Reyhan, acıdan kavrulmaktadır.  

13. Bölüm'de neler olacak?

Cemre ve Cavidan’ın acımasız planın kurbanı olan Reyhan, Emir’in davranışlarını gördükçe çok üzülür. Annesinin kurduğu kumpasa inanan Emir, öfkesini kontrol edebilecek midir?

Diğer yandan, Masal için evde kalmayı kabul eden Leyla diken üstündedir. Herkesten sakladığı sırrını kimse öğrenmemelidir.  

Biri yeminle evlilikte kalmaya, diğeri kaçmaya niyetli iki gencin Yemin’li aşk hikâyesi hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7’de…

Muhafazakar dünyanın güçlü kadınları Hijab In Style'da!

İLİŞKİLİ HABER

Muhafazakar dünyanın güçlü kadınları Hijab In Style'da!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0