Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında özel Fazıl Say isteği!

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam Show TV ekranlarında yayınlanan canlı yayın programına katıldı. Erdoğan canlı yayında Fazıl Say ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Ben kendisinden özellikle 29 Ekim için bir beste yapmasını istedim. O da bir beste yapacak." dedi.

Dün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Show TV, Bloomberg HT ve HaberTürk TV ortak yayınında, Veyis Ateş ve Ece Üner'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı Fazıl Say ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Ben kendisinden özellikle 29 Ekim için bir beste yapmasını istedim. O da bir beste yapacak." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine devam ederek, "Fazıl Bey'le de oradaki buluşmamız, o davet önemliydi. Ve çok şeyler de söylendi. Yıldırmaya yönelik filan, ben arkadaşlarıma dedim ki gideceğim. Hatta Lindsey'i orada misafir ettik. O da geldi, birlikte izledik. O da çok memnun oldu, Trump'a da anlatmış. Gayet güzel geçti." ifadelerini kullandı.

Fazıl Say ve Erdoğan

Fazıl Say ve Erdoğan

ERDOĞAN'DAN ÖZEL İSTEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben kendisinden özellikle 29 Ekim için bir beste yapmasını istedim. O da bir beste yapacak. Ve onu da ayrıca bir iki parçasıyla destekleyerek bize 1 saatlik sunumu olacak. Çünkü bizim hakikaten salon muhteşem. Yani diyebilirim ki tam bir opera binası oldu. Eksikleri de olabilir ama ülkemizde bir benzeri daha yok. Fazıl Beyin orayı da beğeneceğine inanıyorum. Sanata çok değer verdik, vermeye devam edeceğiz." dedi.

Canan Karatay’dan Adanalılara uyarı: Şırdan yemeyin

İLİŞKİLİ HABER

Canan Karatay’dan Adanalılara uyarı: Şırdan yemeyin
Şebnem Bozoklu'nun gala kazası!

İLİŞKİLİ HABER

Şebnem Bozoklu'nun gala kazası!
Mustafa Uslu aynı gün hem baba hem de dede oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Uslu aynı gün hem baba hem de dede oldu!
Gamze Özçelik'ten "Servet" paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik'ten "Servet" paylaşımı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0