Ethem Pertev Yalısı’nın sahibi Etel Baler kimdir? Etel Baler'in hayatı

Cemiyet hayatının gözde isimlerinden biri olan Etel Baler, yeniden gündemde. 2015 yılında yaşamış olduğu Ethem Pertev Yalısı’na bir geminin çarpması haberleriyle sosyal medyanın gündemine yerleşen Etel Baler, tadilat ettirdiği yalısıyla gündemde. Peki Etel Baler kimdir? İşte Etel Baler'in hayatı!

Cemiyet hayatının gözde isimlerinden biri olan Etel Baler, 2015 yılında yaşamış olduğu Ethem Pertev Yalısı’na bir geminin çarpması haberleriyle sosyal medyanın gündemine yerleşmişti. Yalısını tadilat ettiren ve son halini paylaşan Etel Baler'in kim olduğu da merak konusu oldu. İşte Etel Baler'in hayatı!

ETEL BALER KİMDİR?

Etel Baler

Etel Baler

Türkiye Musevi Cemaati'nin geçici başkanlarından biri olan Sami Herman'ın kızı olarak tanınan Etel Baler, 2011 yılından bu yana sanayici Robert Baler ile evlidir. İki çocuk annesi olan Etel Baler, kendisine ait olan Fashiontalks adlı blog üzerinde moda ve stil yazıları yazıyor.

Cemiyet hayatının tanınan isimlerinden biri olan Etel Baler, sık sık defileler düzenliyor. Baler, 2015 yılında yaşadıkları yalı olan Ethem Pertev Yalısı’na bir geminin çarpması haberleriyle gündeme gelmişti.

BİR YORUM YAPIN 0