Emine Erdoğan Kentpark’da dönüşüm projesinin açılışında!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bugün REC Türkiye'nin yürüttüğü, TANAP destekli "Sen Durdurabilirsin- Dönüşüm Sergisi"nin resmi açılışını gerçekleştirdi.

Emine Erdoğan, Bölgesel Çevre Merkezi (REC) Türkiye'nin düzenlediği ve Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları tarafından desteklenen "Sen Durdurabilirsin-Dönüşüm Sergisi"nin resmi açılışını yaptı.Erdoğan, "Yeşil Kutu Yollarda" çevre eğitim projesinin uzantısı olarak hayata geçirilen sergiyi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve beraberindekilerle gezerek, bilgi aldı.

emine erdoğan

emine erdoğan

Labirent şeklinde düzenlenen sergiyi ziyaret eden öğrencilerle çeşitli etkinlikleri de izleyen Emine Erdoğan, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Emine Erdoğan ayrıca Bakan Kurum'un 7 aylık kızı Hatice Zehra'yı da kucağına alarak sevdi.

emine erdoğan haberleri

emine erdoğan haberleri

Açılışa Bakan Kurum'un eşi Şengül Kurum, Bakan Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar, TANAP Genel Müdürü Saltuk Düzyol, TANAP Kalite, İş Sağlığı Güvenliği, Sosyal ve Çevre Direktörü Fatih Erdem ile diğer paydaşlardan temsilciler de katıldı.

SERGİ, 30 HAZİRAN'A KADAR GEZİLEBİLECEK

Sergi, TANAP güzergahında bulunan 9 ildeki öğrencilerin farkındalık düzeyi, değerler ve davranışlarında olumlu değişiklik yaratarak, bu illerin sürdürülebilirliğine katkı sağlanmasını hedefleyen "Yeşil Kutu Yollarda Projesi" kapsamında düzenleniyor.

Hercai oyuncusu Serdar Özer'dan sert tepki!

İLİŞKİLİ HABER

Hercai oyuncusu Serdar Özer'dan sert tepki!
Erkenci Kuş dizine transfer bombası!

İLİŞKİLİ HABER

Erkenci Kuş dizine transfer bombası!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0