Meme küçültme ve dikleştirme estetiğinde çifte facia!

İzmir'deki bir doktorun ameliyat sonrası mağdur ettiği hastalardan birisi daha gün yüzüne çıktı.

İzmir'de özel bir okulda öğretmen olan Ümran Ayvaz'ın internetten araştırarak gördüğü plastik cerrah doktor S.A.K.'ya meme küçültme ve dikleştirme operasyonunun uygulanmasından sonra, İzmir'de aynı doktorun sebep olduğu ikinci bir mağduriyet daha öğrenildi.

Aynı doktordan dolayı başının yandığını ve ameliyat sonrası doktorun kendisiyle ilgilenmediğini belirten Mağdur Tülay Çığır Keskinkılıç, "Aynı şekilde benim de ameliyattan sonra dikişlerim patladı. İnanın Ümran Hanım'ın ameliyatından iki kat daha kötü geçti. Memelerimin ağrısından duramadığım gibi, kendim bile aynada bakamaz hale gelmiştim. Estetik ve küçültme için bu ameliyatı oldum, ancak yaşadığım kabus dolu günler beni ve ailemi mahvetti. Uyuyamıyor, yatamıyor yıkanamıyordum bile. Bu bir estetik ameliyat falan değil, tamamen estetik faciası oldu" ifadesinde bulundu.

DOKTORU KENDİNİ SAVUNDU!

 S.A.K.'dan gelen açıklamaya göre, "Bugüne kadar yaptığım yüzlerce cerrahi operasyonun müşteri memnuniyeti yüzde 98.7 seviyesindedir. Sahibi olduğum klinikle ilgili Türkiye'de eşi benzeri görülmemiş tanıtımlarımızı hazırladığımız sırada böyle bir olayın yaşanması şaibelidir. 22/03/2018 tarihinde meme küçültme ve dikleştirme operasyonu yapılan hasta Ümran Ayvaz, haberde de yer alan 12 bin 500 liralık operasyon ücretinin bir bölümünü ödemiş ve halen tarafımıza borcu bulunmaktadır. Bu kapsamda hasta ile ilgili gerçekler belgeleriyle gerekli mercilerle paylaşılacaktır" ifadesinde bulunarak kendini savundu..

BİR YORUM YAPIN 0