Yemin dizisi 53. bölüm özeti! Yemin dizisi 53. bölümde yaşanacaklar!

Kanal 7'nin büyük bir ilgiyle takip edilen günlük dizisi Yemin'de heyecan hiç bitmiyor. Hafta içi her gün yeni bölümleri yayınlanan dizi, Reyhan ve Emir'in aşkını konu alıyor. İşte Gökberk Demirci Özge Yağız'ın başrolünde olduğu Yemin dizisinin 53. bölümü özeti!

Hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanan, Kanal 7 günlük dizisi Yemin'in 53. bölüm özeti yayınlandı. Emir'in Reyhan kıskançlığı 53. bölümde de tüm hızıyla devam edecek. İşte Yemin dizisinin 53. bölümünde yaşanacaklar! 

YEMİN DİZİSİ 53. BÖLÜM ÖZETİ

Yemin dizisi 53. bölüm özeti

Yemin dizisi 53. bölüm özeti

Reyhan'ın dostluk teklifiyle yıkılan Emir, evliliğini gerçek bir evliliğe çevirmek için uğraşırken, İsmet'in dahil oluşu durumu daha da çıkmaza sürükler. İsmet'e karşı bir kıskançlık beslemeye başlayan Emir’in duyguları nasıl bir hal alacak merak konusudur.

Dernek üyeliği için yüklü miktarda bağış yapan ve aile yadigarı broşu tefeciye veren Cavidan, başını belaya soktuğunun farkında değildir.  Leyla'nın gitmemesi için çeşitli planlar yapan Masal ve Şehriye, mücadelelerine devam ederler. Kemal ise Leyla’nın geçmişini araştırmaktadır. Bu araştırma Talaz’la Leyla arasındaki sırrı ortaya mı çıkaracaktır?

Kuzgun dizisinde flaş ayrılık! Başrol oyuncusu diziden ayrılıyor

İLİŞKİLİ HABER

Kuzgun dizisinde flaş ayrılık! Başrol oyuncusu diziden ayrılıyor

BİR YORUM YAPIN 0