İstanbul Avrupa Yakası'ndaki aile çay bahçeleri

Ramazanda iftardan sonra ailenizle birlikte gezmek ve çay keyfi yapmak herkesin arzusu olabilir. İstanbul Avrupa Yakası'nda yürüyüş yapacağınız ve ailenizle çay içmek için aradığınız çay bahçesi noktalarını sizlerle paylaşıyoruz. İşte, Avrupa Yakası'ndaki aile çay bahçeleri...

Ramazan ayında veya normal zamanlarda akşam yemekten sonra yapılması gereken t-önemli Türk geleneği şüphesiz çay keyfidir. İftarda yenilen şerbetli tatlıları sindirmek için yemek arkasından içilen çay gibisi yoktur. Yürüyüş yapıp çay içebileceğiniz Aile Çay Bahçesi mekan önerilerini sizler için hazırladık. Avrupa Yakası'ndaki aile çay bahçeleri nerededir? Hangi mekanları seçilmelidir? Haberin içeriği için sayfamızın içeriğine göz atınız...

İstanbul Avrupa Yakası

İstanbul Avrupa Yakası

AVRUPA YAKASI AİLE ÇAY BAHÇELERİ

Pierre Loti- Eyüp

Pierre Loti- Eyüp

Eyüp Sultan'da bulunan ünlü çay bahçelerinden Pierre Loti tepesinde ailenizle birlikte çay keyfi yapabilir muhteşem manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Tepeye ulaşım olarak teleferik kullanılmaktadır.

Sarayburnu Aile Çay Bahçesi- Fatih

Sarayburnu Aile Çay Bahçesi- Fatih

Fatih'te bulunan Sarayburnu Aile Çay Bahçesi genellikle ailelerin tercih ettiği mekanlardan biridir. Burada boğaza karşı manzaraya bakarak elinizde sıcak bir çay ile sakinliği de beraber yudumlayacaksınız.

Çamlaraltı- Bakırköy

Çamlaraltı- Bakırköy

Bakırköy'de bulunan Çamlaraltı Çay Bahçesi adı üzerinde yeşilliklerin içinde bulunan aile çay bahçeleri listesi arasında yerini alıyor. Ailenizle birlikte yeşilliklerle dolu atmosferi yaşayabileceğiniz ve çay keyfi yapacağınız ideal bir mekan tercihi olacaktır.

İstinye çay bahçesi- Sarıyer

İstinye çay bahçesi- Sarıyer

Sarıyer'de bulunan İstinye İskele Çay Bahçesi sizlere güvenli bir mekan tercihi olacaktır. Ailenizin ve sevdiklerinizin tercihi olan bu İstinye İskele Çay Bahçesi sizlere huzurlu bir  ortam sağlayacaktır.

Molla aşkı teras kafe- Fatih

Molla aşkı teras kafe- Fatih

Fatih'te bulunan görkemli manzarasıyla meşhur kafe ve çayseverlerin sevdiği mekan olan Molla Aşkı Teras Kafe, iftardan sonra gidebileceğiniz keyifli ve nadide mekanlardan biri olacak.

Dünyada görülmesi gereken camiler

İLİŞKİLİ HABER

Dünyada görülmesi gereken camiler

BİR YORUM YAPIN 0