Oyuncu Özgün Aydın'a 19 yıl 6 aya kadar hapis istemi!

Kavgaya karıştığı sırada olay yerine gelen polislere hakarette bulunup darp ettiği öne sürülen oyuncu Özgün Aydın hakkında, "tehdit", "hakaret", "görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından 19 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı..

Oyuncu Özgün Aydın hakkında, karıştığı bir kavga sırasında kendisini gözaltına alan polislere yönelik "tehdit ve hakarette" bulunduğu, "görevi yaptırmamak için direnme" suçunu işlediği gerekçesiyle 19 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Özgün Aydın ve arkadaşlarının 11 Şubat'ta Kadıköy'de bir kavgaya karıştığı belirtildi.

Taraflar arasında yaşanan tartışma nedeniyle Aydın'ın bir arkadaşının 155 polis ihbar hattını aradığı aktarılan iddianamede, olay yerine müşteki polis memurları O.K. ve T.Ö.'nün geldikleri kaydedildi.

İDDİANAMEDEN...

İddianamede, Özgün Aydın'ın bu sırada tartıştığı kişilerden birine saldırmaya çalıştığı, bunun üzerine olay yerine gelen polis memurlarından T.Ö.'nün oyuncu Aydın'ın üstünü aramak istediğini söylediği belirtildi.

POLİSE YUMRUK , KÜFÜR VE TEHDİT...

Aydın'ın, "Üstümü arayamazsın, sen benim kim olduğumu biliyor musun?" diyerek polis memuruna direndiği aktarılan iddianamede, bunun üzerine kelepçe takılarak gözaltına alınmaya çalışılan Aydın'ın polis memuru T.Ö.'nün yüzüne yumruk ve tekme attığı, hakaret ve tehditte bulunduğu ifade edildi.

İddianamede, şüpheli Özgün Aydın'ın ekip otosuna bindirilirken müşteki polis memuru O.K.'ye de küfür ettiği, gözaltına alınarak polis merkezine götürülen Aydın'ın burada da müşteki polis memurları Ö.F.G. ve O.B.'ye yönelik de tehdit ve hakaret suçlarını işlediği bilgisi verildi.

Bu olaylar yaşandığı sırada, oyuncu Özgün Aydın'ın yanında bulunan arkadaşları Tamer Y. ve Elif Ç.'nin de müşteki polis memurlarına hakaret ettikleri ifade edildi.

19 YIL 6 AYA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

İddianamede, bu kapsamda şüpheli Özgün Aydın'ın polis memurları O.K., T.Ö., O.B. ve F.G.'ye karşı zincirleme şekilde "görevi yaptırmamak için direnme", "tehdit" ve "hakaret" suçlarını işlediği gerekçesiyle toplam 5 yıl 5 aydan, 19 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Oyuncu Aydın'ın kavga sırasında yanında bulunan arkadaşları Elif Ç. ve Tamer Y.'nin de polis memurlarına yönelik "kamu görevlisine görevinden dolayı zincirleme hakaret" suçunu işlediği savunulan iddianamede, bu kişilerin de 1 yıl 5 ay 15'er günden 3 yıl dokuzar aya kadar hapisle cezalandırılmaları istendi.

Hazırlanan iddianame, gönderildiği Anadolu 56. Asliye Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Şüpheliler ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.

Hakan ve Sinem Çalhanoğlu çiftinden romantik paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Hakan ve Sinem Çalhanoğlu çiftinden romantik paylaşım
Yıldız Tilbe: Kanallar beni beğenmiyor

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe: Kanallar beni beğenmiyor
Sevcan Orhan'dan iyi haber!

İLİŞKİLİ HABER

Sevcan Orhan'dan iyi haber!

BİR YORUM YAPIN 94

Lan 4 yıl önce

Ada'm öldürene bu kadar ceza verilmiyor bu ülkede hayret anlayana

Toplam 2 beğeni

mcan 4 yıl önce

Aynı hareketi Amerikan polisine yapsaydın kurşunlarla gebermiştin. Dua et karşındaki Türk Polisi.

Toplam 4 beğeni

Yusuf 4 yıl önce

Senin adam olamadıĝını biz biliyoruzda sen Devletimiz in kim olduĝunu öĝrenememişsin.Öĝretirler öĝrenirsin .. vesselâm..

Toplam 1 beğeni

oflu 4 yıl önce

Hasbel kader ekranda gözüken kendini ali kıran baş koparan zannediyor

Toplam 3 beğeni

Merhaba 4 yıl önce

Kendini bişey zanneden chp yalakası sözde sanatçılar ülkesine mılet ini sevmeyen tiplet

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun