İstanbul'da hurma alınacak yerler

Ramazan ayında sofraların bereketi olan Hurma, besleyici özelliğinin yüksek olması nedeniyle geçmişten günümüze kadar vazgeçilmeyen besin ögesi olmuştur. İşte, İstanbul'da yaşayanlar için hem hesaplı hem kaliteli hurma alacakları yerler...

Ramazanın nadide besini olan Hurmanın bir çok çeşidi bulunmaktadır. Genellikle hangi hurma çeşidinin iyi olup olmadığı konusunda araştırma yapıldığında bir çoklarının tadının farklı olması bir yana her çeşidinin farklı bir yararı ve özelliği olduğu bilinmektedir. Uzmanların yararını anlatıp bitiremediği hurmaları İstanbul'da alabileceğiniz en kaliteli mekanlar nerelerdir? Haberimizin içeriği için sayfamıza göz atınız...

İstanbul

İstanbul

İSTANBUL'DA HURMA ALACAĞINIZ YERLER

Üsküdar

Üsküdar

Anadolu Yakasında bulunan Üsküdar merkezde balıkçılar çarşısı içerisinde hurma çeşitlerini bulacağınız aktarcılar mevcut olmak ile birlikte hurma çeşitlerinin özelliklerini araştırarak iftar davetlerine paket olarak götürmek için satın alabilir veya sevdiklerinize bir armağan olarak değerlendirebilirsiniz.

Eyüp Sultan

Eyüp Sultan

Eyüp Sultan'da bulunan Eyüp Çarşı'da bir çok hurma çeşidi bulabileceğiniz aktarcı ve hurma satıcıları bulabilirsiniz. Burada medine hurması başta olmak üzere bir çok çeşit satılmaktadır. Hurmanın özelliklerini sorarak dilediğiniz hurmadan satın alabilirsiniz.

Beyazıt Kapalı Çarşı

Beyazıt Kapalı Çarşı

İstanbul Beyazıt'ta bulunan Beyazıt Kapalı Çarşısı içerisinde ve çevresinde kaliteli ve çeşit çeşit hurmaların satıldığı yerleri rahatlıkla bulabilirsiniz. Uyguna bir aktarcıdan toptan hurma temin edebilirsiniz.

Eminönü Mısır Çarşısı

Eminönü Mısır Çarşısı

Eminönü merkezde bulunan Mısır Çarşısı'nda yok yok. Aradığınız her şeyi rahatlıkla bulabileceğiniz bu çarşıda, hurma çeşitlerinin tümünü bulabileceğiniz gibi taze ve yüksek kaliteli hurmalara yine buradan ulaşabilirsiniz.

Hurma çeşitleri ve özellikleri ile alakalı tüm bilgilere bu linkten ulaşabilirsiniz TIKLAYIN

Motifli yatak örtüsü yapılışı

İLİŞKİLİ HABER

Motifli yatak örtüsü yapılışı

BİR YORUM YAPIN 1

sevda celtik 4 yıl önce

ben kırmızı gul demetinden istiyorum