İstanbul'da bayramda ziyaret edilecek yerler

Dini bayramların anlamı maneviyatının yüce olmasıyla ilişkilidir. Bayramları tatil amaçlı görmek yerine hanedan-ı değer olarak görerek ailecek ziyaret etmeniz gereken yerleri sizler için hazırladık. İşte, bayramda ziyaret edeceğiniz yerler...

Bayramlarda mutluluklar paylaşıldıkça artmaktadır. Aile büyüklerinizin rızası alarak onlarla vaktinizi geçireceğiniz hoş ve huzurlu bir bayrama İstanbul'da sahip olabilirsiniz. Ailenizle gezebileceğiniz ve bayram ziyaretinizin makbul olacağı yerleri sizler için hazırladık. Bayramlık tadındaki mekanlara aileniz ve sevdiklerinizle gidebilir, hoş anıları albümünüze yerleştirebilirsiniz. Peki İstanbul'da bayram ziyareti yapılacak yerler nereler olabilir? İşte, İstanbul'da bayram ziyareti için öneriler...

Bayramda ziyaret edilecek yerler

Bayramda ziyaret edilecek yerler

İSTANBUL'DA BAYRAM ZİYARETİ İÇİN ÖNERİLER

Türk Ve İslam Eserleri Müzesi

Türk Ve İslam Eserleri Müzesi

Türk ve İslam Eserleri Müzesi, İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunmaktadır. Bayramda ailecek maneviyatı yüksek olan Türk ve İslam sanatı eserlerinin olduğu ilk Türk müzesini ziyaret edebilirsiniz.

Beykoz Polonezköy- Hayvanat Bahçesi

Beykoz Polonezköy- Hayvanat Bahçesi

Yeşilliklerin arasında bir hayvanat bahçesi. Polonezköy, manzarası ve havasıyla oldukça yoğun ilgi gören Beykoz'un ilçelerinden biridir. Doğayla başbaşa kalacağınız Polonozköy'de, hayvanat bahçesine gidebilir,hayvanları ziyaret edip bakımlarını gözlemleyerek ailecek Ramazan bayramına bir farklılık katabilirsiniz.

Dilburnu Büyükada

Dilburnu Büyükada

Büyükada Dilburnu Mesire Alanı ailecek gidilecek en meşhur Piknik Alanı yeridir. Manzarası, sessizliği ve sakinliği size ve ailenize iyi gelecek. Ada havasıyla Ramazan Bayramı geçirmek için bir çok Türk filmlerine konu olmuş Dilburnu'nu ziyaret edebilirsiniz.

Huzur Evleri

Huzur Evleri

İstanbul'da (Avrupa- Anadolu ) her iki yakada bir çok Huzur Evleri bulunmaktadır. Özellikle bayramda ziyarete açık olanları huzur evleri ailecek yapacağınız mübarek ve makbul ziyaretler biri olacaktır. Ailenin değerini daha iyi anlayacağınız huzur evleri, bayramda güldürmenizi bekleyen yüzler ile sizleri bekliyor.

Beykoz Riva

Beykoz Riva

Stres atacağınız yerler arasında bir doğal yaşam ortamı da Beykoz'a bağlı Riva ilçesi. Riva'ya ailecek gidebilir, bayram neşesini görkemli manzarası ve eşsiz sakinliğinden alabilirsiniz. Ailecek kahvaltı yapabilir ve hoş sohbet edeceğiniz yerlerde kısa süreli konaklama yapabilirsiniz.

Oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu yine gönülleri fethetti

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu yine gönülleri fethetti

BİR YORUM YAPIN 0