Türkiye'den feribotla gidilebilen Yunan adaları

Ege ve Akdeniz kıyılarımız birbirinden harika tatil beldelerine yapılan tatil planları ailecek ve sevdiklerinizle giderek değerlendirebilirsiniz. Türkiye'den feribotla gidilebilen yunan adalarına istek her geçen gün artıyor. Peki, tatil için gidilmesi gereken o yerler nerelerdir? İşte, yanıtlar...

Türkiye'ye komşu olan Yunan adaları, her yaz olduğu gibi bu yazda yerli yabancı turistlerle dolup taşıyor. Sadece bir feribot seyahati uzaklığında olan bu adalar size ve sevdiklerinize keyifli ve unutulmaz anlar yaşatacak.Türkiye'den feribotla gidilen Yunan Adaları hangileridir? Tatil için nerelere gidilmelidir?Ekonomik ama rüya gibi bir tatil düşleyenler için derlediğimiz Yunan Adalarına yolculuk haberimizin içeriği için sayfamıza göz atabilirsiniz...

TATİL İÇİN NERELERE GİDİLİR?

MİDİLLİ ADASI

MİDİLLİ ADASI

Ayvalık civarında tatil yapıyorsanız, feribot ile Midilli Adası'na geçiş yapabilirsiniz. Sık ormanlarla kaplı adanın koylarını ve plajlarını doya doya gezebilirsiniz.

SAKIZ ADASI

SAKIZ ADASI

Çeşme'de tatil yapanlar için mükemmel bir fırsat, feribotla Sakız Adası'na geçiş yapabilirsiniz. Yel değirmeni ve sakız ağaçlarıyla ünlü olan bu ada plajlarıyla da oldukça beğeniliyor.

SAMOS ADASI

SAMOS ADASI

Kuşadası'nda tatil yapıyorsanız bir kaç günlüğüne sevdiklerinizle beraber feribot yolculuğu yaparak Samos Adası'na geçebilirsiniz.

PATMOS ADASI

PATMOS ADASI

Yaz tatili için tercih edilen en favori belde olan Bodrum'dan birbirinden harika adalara feribotla geçiş yapmanız mümkün. Bunlardan biri olan Patmos Adası ziyaretçilerini bekliyor.

LEROS ADASI

LEROS ADASI

Bodrum'dan ulaşılabilen bir diğer ada Leros Adası. Burası sessiz ve sakin olmasıyla tercih edilebilecek olan bir ada seçeneği olabilir.

KALİMNOS ADASI

KALİMNOS ADASI

Kalimnos Adası'na Bodrum'dan feribotla geçiş yapabilirsiniz. Bu adada kaya tırmanışı yapabilir, süngerciliğiyle ünlenmiş bu adanın merkezi olan Pothia’da birçok konaklama seçeneği bulabilirsiniz.

MEİS ADASI

MEİS ADASI

Antalya Kaş'ta tatil yapanlara harika bir ada turu. Meis Adası'na gitmek için Kaş'tan direkt kalkan feribotlarla bu adaya kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Denizinin maviliği ve rengarenk evleriyle keyifli bir tura sahip olacaksınız.

Beypazarı'nda ne yenir? Beypazarı'nda gezilecek mekanlar

İLİŞKİLİ HABER

Beypazarı'nda ne yenir? Beypazarı'nda gezilecek mekanlar

BİR YORUM YAPIN 0