Doğum günü için nereden hediye alınır?

Sevdiklerinizin doğum günleri yaklaşıyor. Birbirinden çok değer verdiğiniz insanları mutlu günlerinde hatırladığınızı göstermek ve onlara küçük sürprizler yaparak şaşırtabilirsiniz. Peki,İstanbul'da doğum günü hediyelerini nereden alabilirsiniz? İşte, o adresler...

Doğum günleri şüphesiz en özel anlardan biri olmalıdır. Sevdiklerinizin ve ailenizin doğdu günleri kutlamak ve iyi dileklerde bulunmak yapılması gereken büyük bir inceliktir. Bu ince davranışı küçük bir hediye ile süslemek hem sevdiğiniz insanları hem kendinizi mutlu ve huzurlu kılmanızı sağlamaktadır. Peki, doğum günleri, özel günler için hediye seçenekleri nereden alınmalıdır? İstanbul'da doğum günleri hediyelerini alacağınız yerler nerelerdir? İşte, doğum günü hediyelerini alabileceğiniz o adresler...

Doğum günü hediyesi nereden alınır?

Doğum günü hediyesi nereden alınır?

İSTANBUL'DA HEDİYE NEREDEN ALINIR?

Capitol Avm- Üsküdar

Capitol Avm- Üsküdar

Üsküdar'ın Altunizade caddesi üzerinde yer alan Capitol Avm'de her çeşit hediyelik eşya satın alabilirsiniz. Keyifli bir alışverişin adresi olan Capitol Avm sizler için iyi bir tercih olabilir.

Forum İstanbul- Bayrampaşa

Forum İstanbul- Bayrampaşa

Bayrampaşa'da bulunan geniş alışveriş merkezi Forum İstanbul, sizler için hediyelerin en ideal adresi olabilir. Yakınlarında Pratiker gibi ev eşyaları mağazaların da bulunduğu bu Avm, sizleri memnun edecektir. Buraya gelmek için Kocatepe metrosunda inebilirsiniz.

Axis Avm- Kağıthane

Axis Avm- Kağıthane

Eyüp- Kağıthane'de bulunan Axis Avm, bir çok mağazalarıyla sizlerin özel gün hediyelerini satın alabileceğiniz durak olacaktır. Bayrampaşa metrosu alışveriş merkezinin hemen karşısında bulunmaktadır.

Akasya Avm- Acıbadem

Akasya Avm- Acıbadem

Acıbadem'de bulunan oldukça geniş Akasya Alışveriş merkezi hediye seçiminizde ideal bir seçim olabilir. Hem alışveriş yapabilir hem de eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Marmaray- Ayrılık Çeşmesi durağından Ünalan istasyonunda inerek buraya ulaşmanız mümkün.

Kanyon AVM -Şişli

Kanyon AVM -Şişli

Şişli metrosu ile kolaylıkla Kanyon Avm'ye ulaşabilirsiniz. Geniş bir alışveriş merkezi olan Kanyon'da aradığınız standartlarda  bir hediye bulabilirsiniz. Tasarımı oldukça gösterişli olan bu yerde dolaşırken kendinizi motive olmuş hissedebilirsiniz.

Edirne Erikli'ye nasıl gidilir? Ne yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Edirne Erikli'ye nasıl gidilir? Ne yapılır?

BİR YORUM YAPIN 0