Armutlu nerede? Armutlu termal otellere nasıl gidilir?

Kaplıcası, denizi, doğası ile ilgi odağı olan Armutlu, Yalova’nın tatil için ideal olan yerlerinden biridir. Sonbahar kış aylarında tercih edilen termal yerlerden biri olarak bilinmektedir. Peki, Armutlu termal otellere nasıl gidilir? İşte, yanıtlar...

Yalova'ya bağlı olan Armutlu, Marmara Bölgesi'nde bulunmaktadır. İstanbul'a yakın mesafede olan Armutlu, yakın mesafede olma nedeniyle tercih edilmektedir. Ailelerin rahat ettiği Armutlu'nun Mudanya ile deniz yolu bağlantısı vardır. Armutlu ‘ya ulaşım kara veya deniz yolundan sağlanmaktadır.Tarihi yapısıyla da turistik bir şehir olan Yalova gezilmeye ve görülmeye değer olmasının yanı sıra havası, denizi, kaplıcaları ve doğal manzarası ile bilinmektedir. Armutlu'ya nasıl gidilir? Armutlu'yu kimler tercih etmektedir? Armutlu en favori mekan neresidir? İşte, Armutlu hakkında bilinmesi gerekenler...

Armutlu nerede

Armutlu nerede

ARMUTLU'YA NASIL GİDİLİR?

İstanbul'dan Yalova Armutlu Yolu üzerinden yaklaşık 3 saatte Armutluya ulaşabilirsiniz. Kısa mesafe olması nedeniyle Armutlu kış aylarında tercih edilen termal otellerden biri olmaktadır.

Armutluya nasıl gidilir

Armutluya nasıl gidilir

ARMUTLU'DA NE YAPILIR?

Tarihi yapı araştırmaları yapan bir kişiliğiniz varsa, Armutlu'nun tarihi yapıları ilginizi çekecektir. Yerli yabancı turistlerin ilgisini çeken bu yapıtlar, sizleri de etkisi altına alacak. Deniz sezonunun kapanması ile termal havuz, sauna ve hamam gibi yerlere rağbet olmaktadır. Armutlu termal otel seçenekleri açısından 5 yıldız almış bir yerdir. Armutlu'da termal otellerde kalmadan, Armutlu'nun meşhur organik ürünlerini satın almadan dönmeyiniz.

Armutlu Yalova

Armutlu Yalova

ARMUTLU TATİL KÖYÜ 

Geniş bir alana sahip olan Armutlu tatil köyü, özellikle muhafazakar ailelerin ilk tercihleri arasında yer almaktadır. Muhafazakar kesimin dışında da her kesimden kişilerin rahat ve güzel bir tatil yaşayabilir.

Armutlu tatil köyü kaplıcalar

Armutlu tatil köyü kaplıcalar

Armutlu kaplıcasının kalp ve damar hastalıklarına, romatizmaya, kadın hastalıklarına iyi geldiği, iltihap, yara ve şişlikleri giderdiği ve ürenin vücuttan atılmasını sağladığı biliniyor.

Yalova Termal otelleri

Yalova Termal otelleri

Armutlu'da uygun fiyatlı otel ve pansiyon seçeneklerini rahatlıkla bulabilirsiniz. Muhafazakar ailelere göre muhafazakar aile otelleri bulunmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0