Batman'da altından yapılan şal  hayret ettirdi! Fiyatı ise dudak uçuklattı...

Batmandaki bir kuyumcuda satılan altından şal, görenleri hayret ettirdi. Altından yapılan şal, ülkemizde tek Batman'da bulunurken fiyatını duyanlar da ayrı şaşırıyor.

Batmanda'ki bir kuyumcu Mehmet Tikiz, satmak için Dubai’den getirttiği altın şal, kadınların dikkatini en çok çeken ürünler arasında yer aldı. 340 bin lira maliyetinde olan 22 ayar ve el işlemeli altın şalın ülkemizde başka hiçbir yerde olmadığı belirtildi.

Altın şal hakkında bilgilendirmede bulunan Tikiz, ''Dükkanı açarken, farklı bir şeyle açmak istedik ve Dubai’de bir forumda bunu gördük, dikkatimizi çok çekti etki oluşturacağını düşündük... Altından şal toplam 1 kilo 200 gram, fiyatı da 340 bin lira. İnsanlar buradan geçerken bakıp fotoğraf çekiyor, merak konusu oluyor. Fiyatını soran oluyor, iddiaya giren oluyor bazen bunu bana alan olursa kesinlikle evlenirim diyen oluyor, fiyatını üç aşağı beş yukarı tahmin edenler oluyor nasıl ki bazı yerlerde fenomen insanlar oluyor ya bu da bir nevi Türkiye’nin maskotu gibi bir şey oldu...'' dedi.

Ünlü sanatçı Alişan'a büyük ayıp! Linç edildi...

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü sanatçı Alişan'a büyük ayıp! Linç edildi...
Doğa Rutkay 8 bin TL'lik cep telefonuyla ceviz kırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Doğa Rutkay 8 bin TL'lik cep telefonuyla ceviz kırdı!

BİR YORUM YAPIN 3

Can 4 yıl önce

Ben eşime almak isterim

Toplam 1 beğeni

Mardini 4 yıl önce

8 bin tllik telofon koy korucusunda bile var. Ceviz degilnbadem kiriyorlar

Toplam 1 beğeni

vefali Türk 4 yıl önce

Batman denilen şehirde fabrika yok, uretim yok ekip bicilecek yer var ama maliyet yuksekliginden onu yapanda yok, peki nasil olurda 300 bin liralık altin satisa cikariliyor, demek ki para uretim yapilan yerde degil, kaçakiciligin yapilan yerdeymiş.

Toplam 11 beğeni