İstanbul’a en yakın kaplıcalar hangileridir? Kaplıca ve Ilıcalar...

İstanbul yer altı faydalı su kaynakları bakımından zengin değildir ancak şehre yakın kaplıca ve ılıcalar bulunmaktadır. Peki, İstanbul'a en yakın kaplıcalar nerededir? Hangi kaplıca ve ılıcalar şifa kaynağıdır? Haberimizin ayrıntılarına göz gezdiriniz...

Yorgun argın uyanıp işe gidip, işten dönmekten sıkıldınız mı? Erken uyuduğunuz halde yorgun uyanıyorsanız bedenen değil zihnen kronik bir yorgunluğunuz bulunmaktadır. Kaplıcalar kışın stresini, gün içerisinde yaşadığınız zorlu anları unutup sakinleşmeniz için yardımcı olabiliyor. Peki, strese, zihne, bedene şifa dağıtan bu ferah mekanlar nerede bulabilirsiniz? İstanbul'da bulunma fırsatı olmadığından İstanbul'a en yakın kaplıca adresleri nerelerdir? İstanbul' kaplıca ve ılıcalar nerededir?

İstanbul

İstanbul

İSTANBUL'A EN YAKIN KAPLICALAR

Bursa Kaplıcaları

Bursa Kaplıcaları

İstanbul'dan yaklaşık 2 veya 2 buçuk saat süren Bursa, kaplıcaları ile ünlü bir şehirdir. Bursa'da şifalı kaplıca ve eski hamamlar bulunmaktadır. Kükürtlü Mahallesi içerisinde bulunan Armutlu Hamamı bunlardan biridir.

Kocaeli kaplıcaları

Kocaeli kaplıcaları

İstanbul'dan 1 saat 57 dakika süren Kocaeli'de bulunan kaplıca ve ılıcalar siz kaplıcaseverleri bekliyor. Gölcük Yazlık Ilıcası gidebileceğiniz kaplıca adresleri arasında yer alabilir.

Sakarya Kaplıcaları

Sakarya Kaplıcaları

İstanbul'dan 1 saat 38 dakika zaman aralığında ulaşım sağlayabileceğiniz kaplıcanın bir diğer adresi Sakarya'dır. Kuzuluk Termal Otel'i seçeneklerinizin arasında değerlendirebilirsiniz.

Tuzla Kaplıcaları

Tuzla Kaplıcaları

İstanbul'a 49 kilometre olan Tuzla, kaplıca ve ılıca seçenekleri arasında favori adreslerden biri. Kaplıcaseverleri, şehrin gürültüsünden uzak, şifa bulacakları bir yer bekliyor. Özel bir işletme tarafından işletilen Termal Tesisleri ziyaret edebilirsiniz.

Yalova Kaplıcaları

Yalova Kaplıcaları

Termal kaplıcaların nadide yeri olan Yalova'da keyfinize göre kaplıca adresleri bulabilirsiniz. İstanbul'a 2 saat süren Yalova, şifalı sular eşliğinde sağlıklı bir tatil geçirebilirsiniz.Termal Kaplıcaları adı altında değerlendirebileceğiniz tesis sizleri bekliyor.

Tokat'ta nerede kalınır? Tokat'ta gezilecek yerler...

İLİŞKİLİ HABER

Tokat'ta nerede kalınır? Tokat'ta gezilecek yerler...
Türkiye'de kış turizminin gözdesi: Termaller ve kaplıcalar

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'de kış turizminin gözdesi: Termaller ve kaplıcalar

BİR YORUM YAPIN 0