Marmaralı öğrencilerin Amerika başarısı!

7-13 Kasım 2019 tarihleri arasında Amerika New Haven’de bulunan Yale Üniversitesi’nde Dünya Bilginleri Yarışması (The World Scholar’s) yapıldı.

Dünya Bilginleri Yarışması (The World Scholar’s) bu yıl 51 ülkeden bin 900’e yakın öğrenciyi yarıştırdı. Marmara Koleji öğrencileri de yarışmada 7 madalya aldı. Marmara Koleji öğrencilerinden Azra Deniz Kasırga, Yaren Bahar Tozaner ve Neşe Sevgi Alkanlı’dan oluşan takımın koçluğunu öğretmen Ayşe Neşe Sarışın yaptı. Öğrenciler, takım olarak katıldığı Bilgi Yarışması’nda (Bowl) gümüş madalya aldı.

marmara

marmara

Yaren Bahar Tozaner, Bireysel Yazma’da (Individual Writing) gümüş madalya; Azra Deniz Kasırga ise Bilgi Yarışması’nda (Challenge) 1 altın ve 4 gümüş madalya kazandı.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ahmet Mekin tüm organlarını bağışladı!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ahmet Mekin tüm organlarını bağışladı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0