Yusuf İslam'la sohbet etmeye çalıştı! İmdadına Emine Erdoğan yetişti...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, TRT World Citizen tarafından düzenlenen ödül törenine katıldı. Törende Haluk Levent, Yusuf İslam ile konuşmaya çalışırken Emine Erdoğan imdadına yetişti.

TRT World Citizen tarafından bu yıl ikincisi Hasköy İplik Fabrikasında düzenlenen ödül törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Haluk Levent ve dünyaca ünlü şarkıcı Yusuf İslam'ın konuşmaları dikkat çekti.  Haluk Levent'in yanına gelerek Yusuf İslam'ın kendisi ile tanışmak istediğini belirtti. Haluk Levent de "Tabii ki" deyip Yusuf İslam'ın oturduğu yere doğru gidip onunla tanıştı ve sohbet etmeye başladı.

yusuf islam

yusuf islam

Haluk Levent İngilizce olarak bir şeyler anlatmaya çalışırken hemen araya Emine Erdoğan girerek Haluk Levent'in ifade edemediği cümlelerin çevirisini yaptı. Haluk Levent Yusuf İslam'a "Sizin 'Lisa Lisa' şarkınızı çok dinlerdim" dedi. Emine Erdoğan da "Evet ben de çok dinlerdim" diyerek sohbete dahil oldu.

Mucize Doktor ekibinden sürpriz kutlama!

İLİŞKİLİ HABER

Mucize Doktor ekibinden sürpriz kutlama!
Demet Akalın, down sendromlu hayranını kırmadı!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın, down sendromlu hayranını kırmadı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0