Kadir Ezildi bakın kim çıktı! İşte asıl mesleği... Kadir Ezildi kimdir? Kadir Ezildi sözleri

Temizlik videolarıyla gündem olan Kadir Ezildi, daha sonra birden ünlenip program sunuculuğu yapıyor. Son günlerde aldığı ödüller ve popülerliği artınca Ezildi, yakın arkadaşları ve akrabalarının katıldığı bir doğum günü partisi düzenledi. Kadir Ezildi bakın kim çıktı. Kadir Ezildi kimdir?

Kadir Ezildi ülke gündemine oturdu. Kadir Ezildi temizlik programlarıyla adını duyurdu. Temizlik yapmaktan hoşlandığını her defasında vurgulayan Ezildi, bu programların sunumunu üstlenmeye başladı. Şimdilerde En Hamarat Benim programının sunumunu yapan Ezildi,  özel bir hastanede arşiv sorumlusuydu. 

Doğum günü partisi düzenleyen Kadir Ezildi, günlerdir partisinin tarihe geçeceğini söylüyordu. Sosyal medyadan hayranlarının merakla beklediği doğum günü etkinliği önceki gün gerçekleşti. Ezildi, gerçekten de alışılmışın dışında bir parti yaptı. Sunuculuğunu ünlü radyocu Doğancan Özadlı'nın yaptığı partiye şarkıcı olarak ise Tarık Mengüç yer aldı. Ancak etkinlik bir düğün merasimi gibi başladı. Giriş müziğinden, pasta kesimine ve takı törenine kadar her şey yapıldı.

İŞTE O DÜĞÜN GİBİ DOĞUM GÜNÜ

KADİR EZİLDİ'NİN GÖZYAŞLARI

Kadir Ezildi İle En Hamarat Benim yarışması ile izleyenleri ekrana kilitleyen Kadir Ezildi, yayınlanan son programda gözyaşlarına boğuldu. Yarışmacı Dilek Hanımın babasının kendisini 3 yaşında terk ettiğini anlatması üzerine duygulanan sunucu Kadir Ezildi, ağlamaya başladı. 

Ezildi, babasını uzun zamandır görmediğini ve özellikle bayramlarda eksikliğini oldukça hissettiğini anlattı.

Ezildi, "Ben dertlerini saklayan biri değilim. Geçmişte yaşadığınız hiçbir şeyi asla unutamıyorsunuz. Siz anlatınca benim bambaşka anılarım canlanıyor. Annem ve babam 2009 yılında ayrıldı.

Çocuk aklı ile çok bir şey anlamıyorsunuz. Ama yıllar geçtikçe anlıyorsunuz. Mesela normalde 4 kişilik bir ailesiniz ama artık sofraya 3 kişilik tabak konuluyor. Herkes evde, baba en son işten gelir, bekliyorsunuz kapının çalmasını ama biliyorsunuz gelmeyecek. O kapı bir daha çalınmayacak." dedi. 

KATARSİS PROGRAMINDA DA BAHSETMİŞTİ!

Gökhan Çınar'ın sunuculuğunu üstlendiği Katarsis programına konuk olan Kadir Ezildi, hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Ezildi'nin babasıyla ilgili konuştuğu esnada ağlaması yürek burktu. Ezildi, "Ben çocukken anneme çok düşkündüm. Babamın yanına hiç gitmezmişim. Annemle çok büyük bir bağımız var ama hayatta anlaşamayız. İki kuma gibiyiz evde. Fikirlerimiz uymaz, çok büyük kavgalar ederiz" dedi. 

  • Babasıyla yıllardır görüşmediğini ifade eden Ezildi, sözlerine şu şekilde devam etti: "Çok anlayışlı bir babam vardı. Asla geri kafalı değildi. Senin düşüncene saygı duyardı. Bazen bencillikleri vardı, yalan söylemeyeceğim ama çok da babama karşı kendimi beğendirmek zorunda hissetmiyordum. Babam erkek kardeşime çok düşkündü. Onun annesiydi o, babası değildi. Yani doğursa bu kadar sevemezdi...

Babamla çok sıkı fıkı bir ilişkim yoktu. Allah şahidim yukarıda, bir gün olsun kıskanmadım. Çünkü o ilgiyi seven biri değildim. Seven biri olsaydım onu kendime hırs ederdim ve bir şekilde onlara yapışırdım. Böyle bir ilgi benim çok hoşuma gitmiyor. İrite oluyorum, soğuma geliyor. Bir tek anneannem bana ilgi gösterdiğinde zoruma gitmez..."

Babamı 14 yaşıma kadar gördüm. Annemle babam ayrıldıktan sonra çok fazla bir ilişkimiz olmadı. Zaten aynı evin içinde de çok sıkı fıkı olmadığım için benim için çok kopukluk olmadı ama kardeşim için çok zor oldu. Babasından ayrılışı, onun için çok büyük bir depresyon oldu...

Şimdi diyeceksiniz; 'İnsan babasını nasıl bırakır?' Karşı tarafa yaşattığı şeyler, insanın hayatını elinden alıyorsa, bazı şeyleri götürüyorsa ve onlar bir daha geri gelemiyorsa, o insana karşı ister istemez duvar örüyorsunuz."

"Babanla ilgili bugünkü duygun nedir?" sorusuna da yanıt veren Ezildi, şunları söyledi: "Babamı hatırlamıyorum. Bazen kendimi zorluyorum, 'Ne yapardık, nasıl biriydi?' diye ama hatırlamıyorum. İnsan babasını unutur mu? Ben unuttum. Annem o kadar çok sinir krizi geçiriyordu ki, bazen kendisini kaybediyordu. Kendisine bir şey yapmasından korkuyorduk...

Sırf annemiz kendisine bir şey yapmasın, evde yalnız kalmasın diye kardeşimle nöbetleşe parka giderdik. Bir çocuk neden nöbetleşe parka gider? Benden böyle birini affetmemi bekler misiniz?"

KADİR EZİLDİ KİMDİR VE KAÇ YAŞINDA?

Temizlik takıntıları ve söylediği manidar sözlerle tüm Türkiye'nin dilinde dolaşan Kadir Ezildi, Talya Prodüksiyon’un üstlendiği Temizlik Benim İşim yarışmasını sunuyor. 19 Mart 1995 doğumlu 25 yaşında olan Kadir Ezildi, İstanbul'da doğmuş. Anne tarafından  Bayburt’lu baba tarafından ise Konyalı olan Ezildi, annesinden ayrı haftanın neredeyse her günü dip köşe temizlik yapıyor. Asıl işi özel bir hastanede arşiv sorumlusu olan Kadir Ezildi, temizlik düşkünlüğü nedeniyle evde annesini bile bıktırdığı biliniyor. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşayan Ezildi, televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşarak herkesin sevgisini kazandı.

Temizliğin yanı sıra düzen konusunda da takıntılı olan Kadir Ezildi, kazandığı tüm parayı temizlik malzemelerine ve evin dekorasyonuna harcıyor.  Misafirlerden ayaklarını yıkayarak çoraplarını değiştirmelerini istediğini söyleyen Kadir, takıntılı olduğunun farkında fakat tedavinin bu duruma bir çözüm olacağını düşünmüyor. Bu takıntısı nedeniyle evlenecek birini bulmakta zorlanacak olması ise Kadir Ezildi'nin annesinin en büyük korkusu.

KADİR EZİLDİ SÖZLERİ

- Meditasyon gibi hiç bir şey takmıyorsunuz bi kova su alıp her yeri siliyorsunuz.

O adam olmaz.. o adam olmaz! Ki o bu banyoyada yakışmıyor zaten.. Hepsinin sırası var...

- Lavabo benim dert teknem...

*Ömür ömür dediğin bir kara kömür
kömür attım soba tutuştu ömür gitti gençlik uçuştu

Bir daha ben 24'ü görür müyüm görmez miyim.

*Adım Kadir olsa ne olur Kaderim olmadıktan sonra

* Benim adım Kadir ezildi beni görünce kirler sıraya dizildi

*Duvara astım elek
Güldürmedi Felek
Ocak yağ bağlamış öbek öbek 
E çölün kızı sen silmesen biz ne edek 

*Kara tren geliyor dağların arasından 
Ben yarimi tanırım kaşların karasından

*Mal da yalan mülk de yalan
 Koy temizlik kovasını sile sile dolan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Erdal Özyağcılar 15 yıl sonra Elveda Rumeli köyüne gitti!

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 9

Adnan 1 yıl önce

Erkeklerde temizlik merakı çok azdır. Babasından ayrıldıktan sonra kendini unutmak için böyle bir yola başvurmuş olabilir.

ahmet 1 yıl önce

temizlik takıntısının ve feminize davranışların çocuklukta yaşadığı travmadan kaynaklandığı anlaşılıyor. Baba gidince anneye fazla bağlanmış . annenin karakterini ve yaptıklarını herşeyiyle benimsemiş.

Toplam 2 beğeni

enteresan 1 yıl önce

95 doğumlu bir kişi nasıl 25 yaşında oluyor benim matematiğim bunu çözmeye yeterli olmadı

Toplam 2 beğeni

Anonim 3 yıl önce

Benden 1 yaş büyükmüş yaşından daha büyük duruyor ben şok

Toplam 2 beğeni

Çiğdem 3 yıl önce

Babasını hala çok merak ediyorum sadece ayrılıklarını yazmışlar

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun