2. Engelsiz Mikrofon Radyo Ödülleri'nden Talha Bora Öge'ye ödül

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen ve 1 milyon 286 bin kişinin oy kullandığı 2. Engelsiz Mikrofon Radyo Ödülleri sahiplerini buldu. Törende Radyo 7 programcısı, ünlü radyocu Talha Bora Öge de bir ödüle layık görüldü.

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin önde gelen radyo programcılarının, yayıncılarının ödüllendirildiği 'Engelsiz Mikrofon Radyo Ödülleri’ sahiplerini buldu. Bu yıl 2. kez düzenlenen törene toplamda 1 milyon 286 bin kişi, internet portalı üzerinden oy kullandı. Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda gerçekleştirilen törene iş, sanat, siyaset ve medya dünyasının bilinen yüzleri katıldı. Tören programının sunuculuklarını radyocu Onur Sakar ile haber spikeri Hilal Ergenekon üstlendi.

Törende konuşan Bağcılar İlçe Kaymakamı Mustafa Eldivan, “Geçen yıl 568 bin oy kullanılırken bu yıl bu sayı 1 milyonu aştı. Bu kadar oy kullanılacağını düşünmüyordum. Bu projenin katlanarak artacağına ve Türkiye’nin en önemli törenlerden biri olacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı. AK Part İlçe Başkanı İsmet Öztürk ile Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Orhan Koç da, törene gelerek tüm radyocuları tebrik ettiler.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı konuşmasında, “Bugün engelli kardeşlerimizle beraber çok güzel ve farklı bir programda birlikteyiz. Bu programı çalışmaların taçlandığı bir etkinlik olarak görüyoruz. İlk üçe giren radyocu dostlarımızı bizim engelli radyo dinleyicilerimizin oylarıyla beraber enlerini seçmiş olduk. 1 milyon 300 bine yakın oy kullanıldı. Bu da şunu gösteriyor ki program amacına ulaşmıştır. Güzel bir sonuç ve güzel bir katılım oldu. Ben ödül alan ve programa katılan herkese teşekkür ediyorum. Radyo aşkınız hiç bitmesin. İnsan sahnede olduğu zaman mimikleriyle kendini sevdirebiliyor veya farklı şekilde programlarını birçok insana aksedebiliyor ama radyocular ekran arkasındalar ve görünmeden kendilerini sevdiriyorlar.” ifadeleriyle duygularını paylaştı.

Sanatçılar Muazzez Ersoy, Bülent Serttaş ve Metin Şentürk beraber şarkı söylediler. Bir konuşma yapan Muazzez Ersoy, “Burada bulunmak büyük bir mutluluk. Allah, kardeşlerimizin sesiyle yüreğimizin ısındığı büyük bir zevkle dinlediğimiz radyolarımızın eksikliğini göstermesin. Ama bizim öz müziğimiz olan Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği'ne sanki üvey evlat muamelesi yapılıyor. Biraz daha önem verirseniz sevinirim.” dedi. 

Gecenin ilerleyen dakikalarında ödüller takdim edildi. Radyo 7'nin en sevilen isimlerinden Talha Bora Öge, 'Yılın En İyi Şiir Edebiyat Programı' ödülüne layık görüldü.

Bengü itirafta bulundu: Zeynep hanım izin verirse çıkıyoruz!

İLİŞKİLİ HABER

Bengü itirafta bulundu: Zeynep hanım izin verirse çıkıyoruz!
Haluk Levent Johnny Deep'e meydan okudu

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent Johnny Deep'e meydan okudu

BİR YORUM YAPIN 0