En çok beğenilen yerli dram film listesi

Dram içerikli filmleri sevenler ve yerli dram film arayışında olanlar, izleyemediğiniz veya kaçırdığınız filmleri sizler için hazırladığımız özel içerikte bulabilirsiniz. Peki, en çok beğenilen yerli dram filmleri hangisi?

Tavsiye edilen ve tekrar tekrar izlenebilen filmler ile alakalı, başarılı ve iyi bir film değerlendirmesini yapabiliriz. Dram türü filmlerin, durağan geçmemesi ve oyuncuların sergilediği performansın en az senaryo kadar iyi olması gerekir. Her ne kadar dram tarzı filmleri seviyorsanız da, iyi bir oyunculuk sergilenmemiş ise filmi izlemekten keyif almamanız kaçınılmaz olacaktır. Sizler için en beğenilen, dokunaklı, yerli dram filmlerini araştırdık. Merak etiğiniz film listesini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz...Animasyon sevenlere özel ailecek izlenecek en iyi animasyon filmleri için tıklayın. 

En iyi yerli dram filmleri

En iyi yerli dram filmleri

EN İYİ YERLİ DRAM FİLMLERİ

Ayla

Ayla

Film, Kore Savaşı'nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikaye olan Ayla en iyi yerli filmler arasındadır.

Babam ve Oğlum

Babam ve Oğlum

Dram filmi deyince akıllara gelen film arasında Babam ve Oğlum yer alıyor. Başrolde Fikret Kuşkan, Çetin Tekindor'un yer aldığı film, Baba ile Oğul'un küs olmasının ardındaki gizemi beyazperdeye taşıyor.

Müslüm

Müslüm

Müslüm, arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Merhum sanatçı Müslüm Gürses'in drama içerikli hayat hikayesini, beyaz perdeye taşıyan Ketche ve Can Ulkay'ın yönetmen koltuğunu paylaştığı Müslüm'ü, yüreğiniz bir parça buruk izleyeceksiniz.

Allahin Sadik Kulu: Barla

Allahin Sadik Kulu: Barla

Isparta'nın Barla kasabasına sürülen Said Nursi'nin ömrünün burada geçen yıllarını konu alan film, 3 boyutlu bir animasyon. Nursi'nin buradaki günleri Mustafa adında küçük bir çocuğun gözünden aktarılıyor.

Eşkıya

Eşkıya

Şener Şen'in unutulmaz filmlerinden biri olan Eşkiya, dram film listesindeki yerini koruyor. Eşkiya, hapse düşmesine neden olan arkadaşının peşine düşen bir adamın hikayesini anlatıyor.

Dağ 2

Dağ 2

Gişede başarı kazanan Dağ filminin ardından gelen devam filmi Dağ 2 filminde yine başrolleri Çağlar Ertuğrul ve Ufuk Bayraktar paylaşırken Alper Çağlar da filmin yönetmenliğini ve senaristliğini üstleniyor.

Yağmurluklarınızla uygulayabileceğiniz kombin önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Yağmurluklarınızla uygulayabileceğiniz kombin önerileri
Annem filminin konusu nedir? Annem filmi güzel mi? Annem filmi fragman...

İLİŞKİLİ HABER

Annem filminin konusu nedir? Annem filmi güzel mi? Annem filmi fragman...

BİR YORUM YAPIN 0