Seher İkbal'in dolduruşuna gelecek mi? İşte Emanet 81. bölüm fragmanı yayında!

Kanal 7'nin günlük dizisi Emanet'te yeni bir hafta daha sona erdi. Yaman ve Seher'in birbirlerine her geçen gün daha da yakınlaştıkları günün ardından gözler pazartesiye çevrildi. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? Gelin birlikte öğrenelim:

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kanal 7'de her geçen gün daha da fazla kişiye adını duyuran Emanet'te yeni hafta da yine birçok gelişmeye gebe. Son olarak Yaman, Seher ile yatla geziye çıkmak istemiş ve depoda yakınlığını göstermesinin ardından artık her şeyi söyleyeceğini düşünmüştü. Hayatında belki de ilk kez bir kadına güvenen Yaman bu sınavından geçebilecek mi? Diğer yandan Ozan tehlikesi dışarıda, Zuhal ve İkbal'in planları ise içeride işlemektedir. İkiliyi bir araya getirmek istemeyen bu üçlü emellerine ulaşabilecek mi? Ali için Kiraz ve Begüm arasındaki çekişmede yeni gelişmeler yaşanacak. Hepsi ve daha fazlası Emanet'in 81. bölümünde.

PEKİ HANGİ OYUNCULAR YER ALACAK?

Dizinin oyuncu kadrosunda Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Rüzgar Özkan, Melih Özkaya, Aylin Veziroğlu, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Osman Aydın, Rüya Koriç, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Muhammed Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay, Orhan Sertsoy yer alıyor. 

EMANET DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Dramatik sahneleriyle izleyicileri kendine bağlarken aşk sahneleriyle de kalpleri ısıtan yeni dizi Emanet; destansı aşk hikayelerini, kıskançlıkları ve entrikaları en güçlü haliyle ekranlara taşırken, duyusal sahneleriyle de yüreklere dokunuyor.

Dizide; annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf'u koruyup kollamak için mücadele eden Seher ve Yaman'ın kalplere dokunacak öyküsü aktarılacak. Ablasının emanetine sahip çıkan Seher ve ağabeyinin emanetini korumak isteyen Yaman, bu mücadelede birbirlerine karşı olan duygularıyla da çetin bir savaş verecekler.

EMANET DİZİSİ TANITIM

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 13

Medine 3 yıl önce

Emanet dizisini çooooooooooooooooooooooooook çoooooooooooooooooooook çok çok çok yani dunyalar kadar sewiyorum we ben Turkmenistanda yasiyorum ama turk dilini çook iyi biliyorum

Toplam 1 beğeni

Serdar 3 yıl önce

Seher seni çooooooooooooooooooook seviyorus ben her gece emanet diziyi izliyorus ben turkmenistandayym

Toplam 1 beğeni

nurana 3 yıl önce

çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook guzelllllllllllllllllll oynuyorsunuz ben turkmenistandayym

Toplam 4 beğeni

Serdar 3 yıl önce

Seher seni cooooooooooooook seviyorus biz her gece emanet dizisini izlyorum ben turkmenistandaym

Toplam 1 Beğeni

nurana 3 yıl önce

çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook guzelllllllllllllllllll oynuyorsunuz ben turkmenistandayym

Toplam 3 beğeni

Anita Aksoy 3 yıl önce

Çok gozel oynoyusonuz ve Artik Aşkinizi eytiraf edin

Toplam 3 beğeni

Hayati 3 yıl önce

Yav böyle filim olmaz arkadaş yönetmen bey zuhal boyaklaŕı bi ciksin

Toplam 2 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun