İnternetten yemek siparişi verilebilen siteler

Koronavirüsün yayılması üzerine vatandaşlar evlerinde kalmaya başladı. Aynı zamanda kapanan restoran mekanlarının haricinde yemek yenecek yerler neredeyse bulmak mümkün değil. Peki, internet üzerinden online yemek siparişi verebileceğiniz siteler hangileridir? İşte, o siteler...

Evde kalınması gereken şu süreçte dışarı çıkamayan vatandaşlar, interneti daha aktif kullanmaya başladı. Bir çok iş verenin kepenkleri indirmesiyle, dışarı çıkmanın bir esprisi kalmadı. Evine yeteri kadar stok yapamayan insanlar, çareyi internetten yemek siparişi vermekte buluyor. Peki, siz kaç adet yemek sitesi biliyorsunuz? Bu konuda bilgi almak için haberimizin içeriğine göz atabilirsiniz. İşte, binlerce çeşit bulabileceğiniz meşhur yemek sitesi adresleri...

İnternetten yemek siparişi vereceğiniz siteler

İnternetten yemek siparişi vereceğiniz siteler

İNTERNETTEN YEMEK SİPARİŞİ VERECEĞİNİZ FAVORİ SİTELERYemek Sepeti

Yemek Sepeti

Birçok yemek çeşidi bulacağınız bir uygulama  olan yemek sepeti en favori siteler arasında yer alıyor. Her şekilde ödeme seçenekleri ise mevcut. İstediğiniz siparişi tekrardan verebilirsiniz. Yemek puanları kazanarak eğlencenin tadını çıkartın.

Online food

Online food

Ülkenizi seçerek yemek siparişini kolaylıkla vermenizi sağlayan FoodX, yemek siparişi vermek isteyen son kullanıcıların daha hızlı yemek siparişi verebilmeleri için ortak bir network altyapısı sunuyor.

Sodexo Plus

Sodexo Plus

Sodexo kullanıcılarına müjde! Bu siteden sodexo kartınız ile yemek siparişini kolaylıkla verebilirsiniz. Kampanyalı menüler için siteyi düzenli olarak takip edebilirsiniz.

Ne yiyelim

Ne yiyelim

Neyiyelim.com; karnı acıkmış müşterilere, hızlı ve en hesaplı menü fiyat garantili olarak nefis yemekler servis etmeye hazır online yemek siparişi sitesidir.

Tıkla gelsin

Tıkla gelsin

Helal sertifikalı yiyecekleriyle müşterilerin memnuniyetini kazanmış Tıkla Gelsin, her zaman farklı fırsat ve tekliflerle gelmeye devam ediyor. 

Yettim

Yettim

Bulunduğunuz şehri seçerek Yettim sitesinden yemek siparişinizi gönül rahatlığı içerisinde verebilirsiniz. Site üzerinden herhangi bir sipariş vermek için, adınızı, soyadınızı, ev ya da iş adresinizi (açık ve net şekilde)  telefon numaranızı ve kişisel bilgilerinizi paylaşmanız gerekmektedir.

Yemek sipariş sitesi

Yemek sipariş sitesi

Online Yemek Sipariş Sitesi'nde tek yapmanız gereken size en yakın restoranı harita üzerinden seçmek ve sevdiğiniz yemek siparişini vermek. Verilen siparişler hesabınızda saklı kalır. İstediğiniz taktirde aynı siparişi tekrardan verebilirsiniz.

Çamaşır suyu yerine ne kullanılır? Doğal çamaşır suyu nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Çamaşır suyu yerine ne kullanılır? Doğal çamaşır suyu nasıl yapılır?
Sweatshirtler nasıl kombinlenir? 2020 sweatshirt modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sweatshirtler nasıl kombinlenir? 2020 sweatshirt modelleri

BİR YORUM YAPIN 0