Sinema tutkunlarına özel takip edilmesi gereken instagram hesapları

İnstagram platformu, yalnızca resim paylaşma alanı olmaktan çıktı. Son zamanlarda insanlar, ihtiyaçlar, etkinlikler ve hobileri doğrultusunda instagramı kullanmaya başladı. Koronavirüs nedeniyle evde kalan vatandaşların, can sıkıntısından dolayı takip edecekleri en favori sinemasever instagram hesapları sizler için derledik...

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün yayılma riskinden dolayı, çoğu vatandaş evlerinde kalmayı tercih ediyor. 65 yaş sokağa çıkma yasağının gelmesiyle beraberinde son zamanlarda rağbet evde film izlemeye yönelik oldu. Sinemaya gitmek isteyenler ise alışveriş merkezlerinin kapalı olması sebebiyle evde sinema etkinliğini sürdürüyor. Sinemaseverlere özel derlenen film listeleri instagram platformunda da mevcut. Peki, sinemaseverlerin takip etmekten hoşnut olacağı en favori instagram hesapları hangileridir?

Sinemaseverlerin takip etmesi gereken 10 instagram hesabı

Sinemaseverlerin takip etmesi gereken 10 instagram hesabı

SİNEMASEVERLER İÇİN 10 INSTAGRAM HESABI;

yesilcamkadini

yesilcamkadini

Yesilcamkadini instagram hesabı nostalji tutkunlarına özel bir sayfadır. Türk sinemasına özgü bu sayfada Yeşilçam sinemasındaki kadınların repliklerine ve sahne alıntılarına yer verilmektedir.

jaemyc

jaemyc

Oldukça eğlenceli bir profili jaemyc instagram hesabında, en iyi filmlerin afişlerinin eğlenceli kolajları paylaşılmaktadır. Bir sinema sayfasında kolaj sanatının en iyi örnekleriyle karşılaşacaksınız.

Harbi Sinema

Harbi Sinema

Bu akşam ne izlesem diyenler için olan Harbi Sinema sayfası aynı zamanda bir filmin en sevdiğiniz sahneleriyle repliklerini paylaşıyor.

kisacikfilm

kisacikfilm

Kisacikfilm instagram sayfasında filmlerinin en güzel bir dakikalarını altyazılı şekilde izleyebilirsiniz. Instagram anasayfada gezinirken bir dakikalık bir kesit izleyip, akşama bir film gecesi organize edebilirsiniz.

nerdecekildi

nerdecekildi

Nerdecekildi instagram sayfasının kurucusu Kürşat Çetin, en iyi filmlerin en ikonik sahnelerinin çekildiği yerlere giderek birbirinden ilgi çekici kareleri takipçileriyle paylaşıyor.

cinemaloverr

cinemaloverr

Cinemaloverr, sinema dünyasının son yeniliklerden haberdar etmek yerine genellikle en iyi repliklere ve sahneleri gözler önüne seriyor.

cinegeek

cinegeek

Cinegeek instagram hesabı mizah içerikleriyle adeta ülkenin mizah gündemini belirleyen favori sayfalar arasında yer alıyor.

filmegitmedenönce

filmegitmedenönce

Filmegitmedenönce instagram hesabının kurucu Cem Başak, sinema içeriklerine kattığı mizah dili ve hayatından kesitlerle film dünyasına farklı ve özgün bir ses getirmeyi başarıyor.

cinema.magic

cinema.magic

Cinema.magic instagram hesabı, filmlere doyacağınız bir platform. Özenle seçilmiş film listelerine göz gezdirerek ailenizle birlikte bir sinema gecesi ayarlayabilirsiniz.

colorpalette.cinema

colorpalette.cinema

Colorpalette.cinema instagram hesabında, filmlerin en etkileyici sahnelerinde kullanılan renkler, bir renk paleti altında paylaşılıyor. Bu tasarım, görsel efekt tutkunlarının oldukça hoşuna gidebilir.

Cam balkon mu PVC pimapen balkon mu daha iyidir?

İLİŞKİLİ HABER

Cam balkon mu PVC pimapen balkon mu daha iyidir?
Son dakika! Koronavirüs dehşeti! Ölüm sayısı bir anda fırladı! Prenses hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Son dakika! Koronavirüs dehşeti! Ölüm sayısı bir anda fırladı! Prenses hayatını kaybetti

BİR YORUM YAPIN 0