La Casa De Papel dizisinin konusu nedir? La Casa De Papel 5. sezon nasıl izlenir?

Milyonlarca izleyici tarafından yakından takip edilen La Casa De Papel dizisi 5. sezonu yayınlandı. Ekip içi gerilim yükseldiği La Casa De Papel dizisini daha önce izlemeyenler şimdilerde sık sık internette karşılaşıyor. Merak edenler için La Casa De Papel dizisinin konusu, oyuncularını araştırdık. La Casa De Papel dizisinin 6. sezonu gelecek mi? sorusunun da yanıtı haberimizin detaylarında.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Netflix'in dünya çapında rekor kıran dizisi La Casa De Papel'den beklenen haber geldi. Geçtiğimiz gün 5. sezonu yayınlanan  La Casa De Papel'in hayranları adeta ekranlara kilitlendi.  Soygun temalı İspanyol dizisi La Casa De Papel, final yolunda. Netflix, “Soygun sona eriyor” diyerek Profesör ve ekibinin sona yaklaştığını duyurmuştu. Son olarak La Casa De Papel'in final sezonunun ilk 15 dakikası yayınlandı. Kısa sürede YouTube'da trendler sıralamasına giren video, 2 milyon 600 binden fazla izlendi.

Ekip 100 saatten uzun süredir İspanya Merkez Bankası'nda kapalıdır. Lizbon'u kurtarmayı başarmış olsalar da aralarından birini kaybetmelerinin ardından onları karanlık zamanlar bekler. Sierra tarafından esir alınan Profesör'ün ilk defa bir kaçış planı yoktur. Tam artık başka sorun çıkamazmış gibi göründüğü sırada, şimdiye dek karşılaştıklarından çok daha güçlü bir düşman olay yerine gelir. Artık karşılarında ordu vardır. Tarihin bu en büyük soygunu sona yaklaşırken, banka hırsızlığı olarak başlayan olaylar savaşa dönüşecektir.

İşte dört gözle beklenen La Casa de Papel 5. sezon bölüm isimleri...

1. Bölüm: Yolun Sonu

2. Bölüm: Reenkarnasyona İnanır Mısın?

3. Bölüm: Hayat Dizisine Hoş Geldiniz

4. Bölüm: Cennette Bir Yer

5. Bölüm: Yaşanacak Hayatlar

LA CASA DE PAPEL NE DEMEK?

Sevilen dizi La Casa de Papel İspanyolca kökenli bir cümledir. İspanyolcada ise bu cümle öbeği tamamen "Kağıt Ev" anlamına gelmektedir. La Casa ispanyolca'da "Ev" anlamına gelirken de Papel ise "Kağıt" anlamına gelmektedir.

LA CASA DE PAPEL KONUSU NEDİR?

La Casa De Papel dizisinin konusu internet aracılığıyla diziyi izlemek isteyen vatandaşlar tarafından araştırılmaya başladı. Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kitler fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON OYUNCULARI

Jaime Menendez Lorente { La Casa De Papel Denver }

Pedro Alonso { La Casa De Papel Berlin }

Alba Flores Kimdir { La Casa De Pape Nairobi }

Darko Peric Kimdir { La Casa De Papel Helsinki }

Esther Acebo Kimdir { La Casa De Papel Monica }

Ursula Corbero Kimdir { La Casa De Papel Tokyo }

Maria Pedraza Kimdir { La Casa De Papel Alison }

Miguel Herran Kimdir { La Casa De Papel Rio }

Alvaro Morte Kimdir { La Casa De Papel The Profesör }

LA CASA DE PAPEL'DE TEPKİ ÇEKEN 'OSMAN' SAHNESİ

Türkiye'de çok sevilen La Casa De Papel'in 4. sezonunda diziye bir Türk karakter dahil oldu. Ancak Osman adındaki karakterin  işkenceci bir 'kötü adam' olması dizinin Türkiye'deki hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. 

Oğulcan Güzeller'in canlandırdığı ve Cezayir’de ileri düzey tekniklerle işkence yapabilen Osman'ın, soygun ekibinde yer alan Rio'ya kendi mezarını kazdırıp, 12 gün boyunca işkence yapması tepkilere neden oldu.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0