Kemal ve Settar arasında ipler gerildi! Alef 7 .bölüm fragmanı yayınlandı!

Ardı arkası kesilmeyen cinayetler ve onlarla beraber ayuka çıkan sırlar Kemal ve Settar'ı karşı karşıya getirir. Dini objektiflerle yapılan cinayetleri artık merak eden bir kişi daha vardır. Settar'ın oğlunun intiharı ile bu cinayetler arasında bağ mı var? İşte tüm gizem dolu sahneleriyle Alef 7. 7 .bölüm fragmanı...

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in paylaştığı mistik polisiye Alef'te nefesler tutuldu. Sırların ortaya çıkmasına yakın Kemal ve Settar arasında ipler gerildi. Geçmişte büyük kayıplar yaşayıp psikolojik sorunları olan bu iki polis, gizemli cinayetlerle daha çok sorun yaşamaya başlar. Yaşar karakterinin devreye girmesi ise işleri hepten değiştirir. Katilin amacı ortaya çıkar fakat henüz neden dolayı yaptığı merak konusudur. Settar'ın oğlunun intiharının cinayetlerle bir bağlantısı olabileceği ise izleyiciyi şaşırttı. 

ALEF DİZİSİ 7. BÖLÜM FRAGMANI

ALEF DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Alef, May Prodüksiyon imzalı, yönetmeliğinini Emin Alper’nın yaptığı, senaryosunu Emre Kayış’ın kaleme aldığı polisiye, suç ve dram türündeki Türk yapımı internet dizisi. Dizi, 2020 yılında BluTV platformunda yayımlanacak.

Dizide dikkat çeken bir noktada Osmanlı ve İslam tarihinden birçok detayın verilmesi oldu. Dizide bir geç bir de tecrübeli dedektifin ortaya çıkan gizemli cinayetleri çözerken başlarına gelecek olaylar izlemeye değer. İki dedektif birbirinden zıt karakterde olmasına rağmen bu işi çözmek için bir arada olacaklar. İkili farkında olmadan yüzyıllardır saklı olan bir sırrı açığa çıkaracaktır.

ALEF DİZİSİNİN OYUNCULARI

Dizide Kenan İmirzalıoğlu genç dedektif Kemal rolünü, usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan tecrübeli dedektif Settar rolünü ve Melisa Sözen ise öğretim görevlisi Yaşar rolünü canlandırıyor.

Ahmet Hakan Beren Saat'in 'Anneler Günü' mesajını ti'ye aldı

İLİŞKİLİ HABER

Ahmet Hakan Beren Saat'in 'Anneler Günü' mesajını ti'ye aldı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Erkan Mavis 3 yıl önce

Dizinin süresi çok kısa 30 dk da bitiyor diziye tam ısınıyorsun bir bakışınki dizi bitmiş 6 bölümdür takip ediyorsun ama bırakma zamanı geldi sıktı artık.