Survivor Evrim kimdir? Survivor Evrim Keklik kaç yaşında? Evrim Keklik ne iş yapıyor?

Son günlerde herkesin izlediği Survivor yarışmasında her gün yeni bir heyecan yaşanmaya devam ediyor. Yarışmada başarılı performanslarıyla gündeme gelen Evrim'in kim olduğu merak edildi. Survivor Evrim kaç yaşında? Survivor Evrim Keklik ne iş yapıyor? Survivor Evrim'in hayatı hakkında tüm merak edilenler haberimizde.

Survivor'da yaşadığı zorlukları gözyaşları içinde anlatan Survivor Evrim Keklik, çay kahve içmeyi, minderde oturmayı özlediğini sık sık dile getiriyor. Yasin ile yaşadığı tartışmalar ve takım arkadaşlarına aldığı tavırla dikkat çeken Survivor Evrim izleyenleri tarafından merakla sorgulanıyor. Sporcu kimliği ile ön plana çıkan Evrim Keklik daha önce Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılmış. 29 yaşında olan Evrim Keklik, İstanbul’da dünyaya gelmiş. 

İlkokul 1. sınıfta Fenerbahçe Spor Kulübü'nde voleybola başlayan ve 10 yıl boyunca devam eden Keklik daha sonraları ise Galatasaray ve Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımlarında oynadı.

Evrim spor kariyerini ise şu sözlerle anlatmıştı:

"Omzumda oluşan sakatlıktan dolayı tedavilerim uzun sürdü ve voleybola ara vermek zorunda kaldım bu sırada Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimime devam ettim. Üniversite de 4 yıl yüzdüm ve 3. kademe yüzme antrenörü olarak mezun oldum. Üniversite eğitimim 7 yıl sürdü. İstanbul'a ailemin yanına 2017 yılında geri döndüm ve sualtı hokeyi ne başladım 1 yıldır bu spor ile ilgilenmekteyim ve bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğüne de devam ediyorum"

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0