Kavak Yelleri oyuncuları 9 yıl sonra yeniden bir arada! Kavak Yelleri dizisinin konusu nedir?

9 yıl önce Kanal D ekranlarında yayınlanan fenomen dizi olan Kavak Yelleri'nin unutulmaz şarkısı Dön Bak Dünyaya oyuncuları yeniden bir araya getirdi. Karantina da olan oyuncular evlerinde yaptıkları çekimler bir araya getirildi. Şarkıyı seslendiren Pinhani grubu görüntüleri bir araya getirerek klip yaptı. Kavak Yelleri dizisi konusu nedir? Kavak Yelleri dizisinin oyuncuları kimlerdir? İşte sorunun yanıtı:

Kanal D ekranlarının efsane fenomen dizisi olan Kavak Yelleri'nin unutulmaz şarkısı "Dön Bak Dünyaya" oyuncuları yeniden bir araya getirdi. Karantina da olan oyuncular evlerinde yaptıkları çekimler bir araya getirildi. Klip kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Oyuncuları yeniden bir arada gören seyirci duygusal mesajlar yayınladı. Ayrıca dizi yeniden ekranlara gelecek.

2007 yılında Türk gençlik drama dizisi Kavak Yelleri Kanal D ekranlarında yayınlanmıştı. Timur Savcı tarafından yapılan bu dizi Seferihisar'da ve İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekilmiş.  30 Ağustos 2011'de "Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü" isimli 170. bölümüyle sona eren Kavak Yelleri koronavirüs nedeniyle yeniden ekranlara gelecek. Herkesin severek izlediği dönemin hafızalara kazınan dizisi Kavak Yelleri Ege kasabası olan Seferihisar yaşayan Deniz (İbrahim Kendirci), Aslı (Pelin Karahan), Efe (Dağhan Külegeç) ve Mine'nin (Aslı Enver) hikayeleri arasında dönüyor. Mutlu ve güvenli ailesinden kopup kendi yolunu bulmaya, büyümeye çalışan Deniz'in; idealist, güçlü, maddi zorluklara rağmen okuyan, hayata karşı sert görünmeye çalışan hassas Aslı'nın; rahat ve esprili tavırlarıyla içindeki acıyı saklamaya çalışan Efe'nin ve ayrık otu, isyankar Mine'nin sıkı dostlukları, ilk aşkları, ÖSS sınavı baskıları, okul hayatları, aşılmaya çalışılan aile sorunları anlatılır.

KAVAK YELLERİ DİZİSİ OYUNCULARI

Pelin Karahan - Aslı Zeybek

Dağhan Külegeç - Efe Kaygısız

İbrahim Kendirci - Deniz Akça

Aslı Enver - Mine Ergun

Sarp Apak - Güven Karakuş

Ceren Moray - Su (Sultan)

Cemil Büyükdöğerli - Atakan

Nurcan Eren - Hafize Zeybek

KAVAK YELLERİ TANITIM

Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun'unu oynayan Didem Balçın evlendi! Peki Didem Balçın kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun'unu oynayan Didem Balçın evlendi! Peki Didem Balçın kimdir?
Menekşe çiçeğinin bakımı nasıl yapılır? Menekşe çiçeği nasıl çoğaltılır?

İLİŞKİLİ HABER

Menekşe çiçeğinin bakımı nasıl yapılır? Menekşe çiçeği nasıl çoğaltılır?
Genç oyuncu Burak Deniz kaza yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Genç oyuncu Burak Deniz kaza yaptı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0