Sanatçı Serdar Ortaç Ülke TV'de Emel Aktan'ın programına bağlandı!

Ülke TV ekranlarında yayınlanan Önce Sağlık programına evinden bağlanan ünlü sanatçı Serdar Ortaç, koronavirüs nedeniyle vatandaşına sahip çıkmayan ülkeleri eleştirdi.

Ülke TV ekranlarında yayınlanan Önce Sağlık programına evinden bağlanan ünlü sanatçı Serdar Ortaç, koronavirüs nedeniyle evde geçirdiği günleri evinin alt katında bulunan stüdyosunda 15 şarkı yazarak değerlendirdiğini söyledi. 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÜCRETSİZ KONSER VERECEK!

Serdar Ortaç katıldığı canlı yayında "çevre hastanelerde çalışan sağlıkçılara ücretsiz konser verme projem var" dedi. Yavuz Bingöl'ün de bu projeye destek vereceğini söyleyerek sözlerine devam eden Ortaç, "normal insanlarında konsere katılacak ve toplanan paralar sağlık çalışanlarına yardım olarak verilecek" diyerek fedakar sağlık çalışanlarını ödüllendirme arzusunda olduğunu aktardı.

BÖYLE MEDENİYET GÖRMEDİM

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç yakın bir arkadaşının Miami'den Türkiye'ye virüs nedeniyle döndüğünü ve yurtta kaldığı dönemi canlı yayında anlattı. Yurt dışında koronavirüs nedeniyle vatandaşına sahip çıkmayan ülkeleri eleştiren Ortaç " Bunlar teknoloji devi ülkeler, ben böyle vatandaşına sahip çıkmayan medeniyet görmedim" dedi.

Yaşadığı sağlık sorunlarından da bahseden Ortaç, yaşadıklarından dersler çıkardığını ve kendisini olgunlaştırdığını ifade etti. Sunucu Emel Aner Aktan ile samimi bir sohbet gerçekleştiren Ortaç, ev işlerinden ve mutfakta da iki yumurtayı kıramayacak derecede kötü olduğunu dile getirdi.

 SİZ BÖYLE SAĞLIK BAKANI GÖRDÜNÜMÜZ MÜ?

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, özellikle başta Sağlık Bakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza aynı zamanda sağlık çalışanlarına teşekkür ederek onlardan Allah razı olsun dedi.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

İsmail 3 yıl önce

Helal olsun. Adamsın