Taha Duymaz kimdir, kaç yaşında? Taha Duymaz nereli, nerede yaşıyor?

Sosyal medyada rekor kıran Taha Duymaz’ın 12 kardeşiyle yaşadığı eski evi yenisini yaptırmak üzere Hatay Yayladağ belediye başkanı Mustafa Sayın yıktırmıştı. Taha Duymaz TikTok'ta 1,9 Milyon takipçiye sahip. Peki Taha Duymaz kimdir, kaç yaşında? Taha Duymaz nereli, nerede yaşıyor?

Sosyal medyada yemek videoları paylaşarak tanınan Taha Duymaz yeni bir işe soyundu. Taha Duymaz şarkı çıkardığını "Merhabalar uzun zamandır üzerinde çalıştığımız şarkı klibim sonunda hazır. Taha Duymaz-Koz adlı şarkım 7 Ekim'de yayında. Bu şarkı için çok fazla emek sarf ettim umarım hak ettiği değeri alır" diyerek duyurdu.

Taha Duymaz'ın açıklamasına ise "Ne alaka" yorumları yağdı.

HESABINI GERİ ALDI!

Hatay’da, yaşadığı köyde kendi imkanları ile sosyal medyada yemek videoları çekerek yayınlayan ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesine kavuşan Taha  Duymaz geçtiğimiz gün ınstagram hesabının kapanması ile büyük şok yaşamıştı. 1,3 milyon takipçisi olan hesabının yeniden açılması için form doldurup, başvuru yaptı. 

Duymaz’ın başvurusu sonuç verdi ve  hesabı yeniden kullanıma açıldı. Sosyal paylaşım sitesi üzerinden açıklama yapan Taha , “Abilerim, ablalarım hesabım açıldı. Destek veren, dua eden herkesten Allah razı olsun” dedi. 

İLK KEZ KONUŞMUŞTU!

Maddi imkansızlıklar içerisinde çektiği yemek videolarıyla ünlenen Taha Duymaz'ın 1 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabı kapatıldı. Duymaz, üzüntüsünü "Sonunda bazı insanlar amacına ulaştı. Sabahtan beri kendime gelemedim" sözleriyle dile getirdi. "Sabahtan beri kendime gelemedim" diyen Duymaz, konuyla ilgili şunları söyledi:Bugün yıllardır emek verdiğim, hayallerimi gerçekleştirmek istediğim her şey çöp oldu. Intagram hesabım kapatıldı. Sonunda bazı insanlar amacına ulaştı. Sabahtan beri kendime gelemedim. Canlı yayında kullandığım sözler için çok özür dilerim. Ben kendimde değildim. Yıllarım elimden alındı. Herkes hakkını helal etsin.

BELEDİYE BAŞKANI EV YAPTIRIYOR!

17 yaşındaki Taha Duymaz “Mutfağın pis, fakirsin diye linç edildim” demişti! Hatay Yayladağ belediye başkanı Mustafa Sayın, Taha’nın 12 kardeşiyle yaşadığı eski evi yenisini yaptırmak üzere yıktırdı. Yeni evine kavuşan Taha Duymaz'a bir destekte Demet Akalın'dan geldi .Demet akalın yaptığı yorumda Taha Duymaz'ın yeni evine Yatak odası takımı göndereceğini dile getirdi.

YENİ EŞYALARI GELDİ!

Taha Duymaz, çektiği yemek videolarıyla kısa sürede çok fazla takipçi kazanmış ve birçok insanın dikkatini çekmişti. Kısıtlı imkanlarla harikalar yaratan Taha Duymaz, yeni mutfak eşyalarıyla kavuşmanın heyecanını yaşıyor. aha, harika tariflerini artık yeni mutfak araç gereçleriyle yapacak.

GÜLBEN ERGEN CANLI YAYIN YAPTI!

Canlı yayında Taha Duymaz’a okulu dışarıdan bitirmesi için destek olacağını söyleyen Gülben Ergen, özellikle Hataylı işletmecilere Taha’ya sahip çıkmaları için seslendi. Binlerce kişinin katıldığı canlı yayında izleyiciler 17 yaşındaki Taha için geleceğin ‘MasterChef’i yorumunu yaptı. 

TAHA DUYMAZ KİMDİR?

Hatay Yayladağı ilçesinde Güveççi Köyü'nde yaşayan  Taha Duymaz, küçücük mutfağında çektiği yemek videolarıyla sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında. 12 kardeşli bir ailede yaşayan ve ekonomik zorluklar çeken Duymaz, video çekmeye nasıl başladığını ve hayallerini anlattı. 

Posta gazetesine özel röportaj veren Taha Duymaz, okula gidemediğini 4. sınıfta eğitimini bırakmak zorunda kaldığını söyledi. Arabaya bindiğinde kusmaya başladığını anlatan Duymaz, "Arabaya binemiyorum küçüklüğümden beri. Başım dönüyor, midem bulanıyor. Hep zorla bindirildim arabaya. Komşumuzun bir akrabası, bu sorunumu çözmem için bana şehirde psikolog ayarladı. Onun ilk randevusu için çıktım sadece köyden ve o randevuya bir hafta kala arabaya bineceğim diye sürekli kusmaya başladım. Bir kere gittim doktora, bir daha gidemedim. Yıllarca doktora gitmedim, hastalanınca hep kendi kendimi tedavi ettim. Bahsettiğim komşumuzun götürdüğü doktor ilaçlar verdi, "Düzenli gel" dedi, gidemedim. Çok zor günler geçirdim. Köyden çıkmıyorum, kendimi eve hapsettim. Küçüklüğümden beri duygusalım, bu da aslında okula gidemememin bir nedeni. Ben evden çıkmadığım için pek arkadaşım yok, zaten benim yaşımda olanlar da okula gidiyor" dedi.

"ALABİLDİĞİM 3 MALZEMEYLE FARKLI YEMEKLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUM"

Kronik hastalıkları olduğu için çalışamayan Taha Duymaz'ın anne ve babası, devletin verdiği 800 lira ile geçinmeye çalışıyor. Maddi imkansızlıklardan dolayı ve yaşadığı köyde 3 bakkal olduğu için her malzemeyi alamadığını söyleyen Duymaz, sözlerine şöyle devam etti: "Hep aynı malzemelerle farklı yemekler yapmaya çalışıyorum. Yemek yapmak beni iyileştirmeye başladı. Resmen terapi ediyor. İçimde verdiğim psikolojik savaşın azaldığını hissediyorum yemek yaptıkça.""Durumumuz iyi olmadığı için 'Belki yeteneklerimi gösteririm, para kazanırım' düşüncesiyle 2015 yılında YouTube kanalı açtım. Küçük bir telefon vardı, onunla çekiyordum. Telefon bozulunca kanalı silmek zorunda kaldım. Sonrasında yine açtım, yine telefon bozuldu. 2019'da açtığımda aynı sorunu yaşamadım. Sonra baktım Instagram'a daha çok bakılıyor. Oraya da videolar çekip koymaya başladım. Kısa sürede takipçim arttı."

"GÜZEL BİR MUTFAĞIMIZIN OLMAMASI BANA ENGEL DEĞİL"

"Videolarımı kız kardeşim çekiyor. Kendimi ne zaman kötü hissetsem mutfağa giriyor, yemek yapıyorum. Hayatımı yemeğe adadım. Kız kardeşim de sağ olsun bana yardım ediyor. Bu video işine ilk başladığım zamanlar evde yere oturup yemek yapıyordum. Güzel bir mutfağımız yok, malzeme eksiğim çok ama bunlar bana engel olamıyor."

Depremde vefat eden fenomen Taha Duymaz son yolculuğuna uğurlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Depremde vefat eden fenomen Taha Duymaz son yolculuğuna uğurlandı!
CZN Burak'tan Taha Duymaz isyanı! Günlerdir enkaz altındaydı...

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak'tan Taha Duymaz isyanı! Günlerdir enkaz altındaydı...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

abdullah 23 3 yıl önce

eğer bu ülkede fakir varsa zenginler zekatlarını vermedikleri içindir.necip fazılın dediği gibi bir kişiye dokuz,dokuz kişiye bir pul.zenginler fakirin hakkını yemeyin o ateştir.

Toplam 11 beğeni

RUMELİ 3 yıl önce

Bu tür çoçukların yeri okullardır evler değildir Okusun yada bir meslek edinsin YUTOBER bugün var yarın yok Bu tür gençlerimizin psikolojisi ileride cok kötü olur

Toplam 10 beğeni

teo 3 yıl önce

bu cocuk kendini acındırıyo.heryerden ekipman ve yardım geliyo kullanmıyo bilerek diyolardı.paylaşımlarından 2.000 tl kazanıyormus dıyolardı

Toplam 12 beğeni

Trtr 3 yıl önce

Ne oldu haset herif içine mi oturdu 12 kardeşi için 2 bin ₺ değil 12 bin alsa yine zor işi

Toplam 6 Beğeni

kul ahmet 3 yıl önce

e kazansın ne var bunda

Toplam 5 Beğeni

Ömer Faruk 3 yıl önce

Doğru hocam internette araştırırsan görürsün her yerde paylaşıldı zaten böylelerinin kötü yanı bunu gören insanlar sonra gerçekten yardıma muhtaç birini gördüklerinde güvenmiyorlar bunlar yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım etmekten korkuyor millet.

Toplam 9 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun