Fırat Türkmen kimdir? Fırat Türkmen kaç yaşında ve nereli...

Şimdilerde hem televizyonda hem de sosyal medyada rekor kıran videolarıyla takip edilen Fırat Türkmen sesiyle de herkesi kendisine hayran bırakıyor. Yanında yakın bir dostu ile ilahi söyleyen Fırat Türkmen aslında kimdir ve kaç yaşında tüm merak edilen soruların yanıtı haberimizin detaylarında.

Youtube, Smule ve diğer bir çok sosyal medya hesapları üzerinden seslendirdiği ilahiler ile büyük beğeni kazanan Fırat Türkmen, uzun bir süredir ATV ekranlarında yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru programına çıkıyor. Daha öncesinde kutsal topraklarda söyledikleri ilahilerle gönülleri mest eden ve kısa süre içerisinde sosyal medyada milyonlarca takipçiye ulaşan Fırat Türkmen ve Muhammed Ahmet Fescioğlu, annelerimizin ananelerimizin en sevdiği ikili haline geldi. 

Hem sesleriyle hem de duruşlarıyla büyük beğeni toplayan Fırat Türkmen, aba tarafından aslen Erzurum Yakutiye’lidir.  4 Şubat 1998 doğumlu 22 yaşında olan Fırat Türkmen "Canlar Cananı Muhammed" ilahisini söyleyerek tanınmıştır.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 20

Mürvet Kılıç 1 yıl önce

Sesine yüreğini sağlık. ALLAH Yolunu Bahtını açık Etsin.Maşallah sana.

Toplam 1 beğeni

SEDEF 1 yıl önce

Hepimiz onu çok seviyoruz

Toplam 3 beğeni

1 yıl önce

Hepimiz onu çok seviyoruz

Toplam 1 beğeni

Ayşe rüzgar 2 yıl önce

Çok beğeniyorum evet hiç ayrılmayan rabbim gönlüne göre versin inşallah

Toplam 3 beğeni

Ayşe 2 yıl önce

Çok beğeniyorum rabbim sesinize kuvvet versin inşallah

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun