Karavanla gezilecek en güzel yerler! Karavanla tatil yerleri...

Özgürce ve tadını çıkara çıkara bolca gezebileceğiniz karavanda en çok nereler tercih edilir?Doğayla iç içe ve ruhunuza iyi gelecek bir mükemmel bir karavan deneyimi yaşamak ister misiniz. Birçok insanın hayali olan karavan seyahati hakkında bilmeniz gerekenler...

Ülkemizde son yıllarda karavan yolculuğunu ilgi duyanların sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle Korona'dan sonra insanların daha izole bir tatil seçmek istemesiyle karavan yolculuğu daha çok tatil planları arasına girmeye başladı. Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de yemyeşil bir doğa ve muhteşem manzaralarla sakin kamp alanları çok fazla bulunuyor. Karavan kültürünü yakından tanımak isteyenler için doğayla iç içe gidebilecekleri en güzel kamp rotaları sizler için derledik. İşte detaylar:

Karavanla seyahat etmenin en güzel yanlarından biri özgürce istediğiniz her yere karar verip gidebilmek. Rotanızı belirlerken ilk yapacağınız şey hava şartları ve yol şartlarına bakıp ona göre yol haritası belirlemek olacaktır. 

KAŞ KAMP / ANTALYA

Denize sıfır olan kaş kamp, çadır ve karavan kampı yapmak için çok güzel bir konumda yer almaktadır. Muhteşem yeşillikleriyle ve doğal yapısıyla kamp yapmayı seven gezginlerin uğrak noktası. Doğa deneyimi yaşayıp zeytin ağaçlarının altında tavla oynayıp, deniz manzarasının verdiği huzurla kitap okumak isterseniz burayı tercih edebilirsiniz.

SALDA GÖLÜ / BURDUR

Türkiye'nin Maldivleri olarak bilinen Salda gölü aynı zamanda konaklayabileceğiniz en güzel kamp alanlarının başında yer alıyor. Salda gölü eşsiz büyüleyici manzarasında manzaranın tadını çıkarıp huzurlu bir tatil geçirebilirsiniz. Bu bölgede ücretsiz kamp yapabileceğiniz alanlar da bulunmaktadır. 

HİPO KAMP / İZMİR

Hipo camp, Türkiye'de bulunan en modern ve en geniş alana sahip olan kamp bölgesidir. 60 bin hektarlık alana kurulu çam ormanı olan bu kamp mavi bayrak ödüllü özel bir plajdır. Dünyanın her yerinden gelen gezgin kampçıları da ağırlamaktadır.

KAPADOKYA KAYA KAMP

Nevşehir'in Kapadokya Göreme ilçesinde yer alan Kaya kampı, çok sayıda kamp sevenlerini ağırlamakta. Her yıl binlerce turistin geldiği kaya kampı sabahın ilk ışıklarıyla Kapadokya'nın büyüleyici manzarasında güneşin doğuşunu izleyebilir anın tadını çıkarabilirsiniz. 

YEDİGÖLLER / BOLU

Bolu Yedigöller, 4 mevsim boyunca eşsiz doğa güzelliklerinin insanı kendine hayran bıraktığı bir yer. Doğanın her rengini keşfedebileceğiniz harika kamp rotalarından. Yedigöller de kuşların  sesine uyanıp gece yıldızların göle yansımasına tanıklık edebilirsiniz.

 

Evden çalışırken daha aktif olmanızı sağlayacak dekorasyon önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Evden çalışırken daha aktif olmanızı sağlayacak dekorasyon önerileri
Süper Baba dizisi oyuncularının son halleri

İLİŞKİLİ HABER

Süper Baba dizisi oyuncularının son halleri
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Ali Emre 2 yıl önce

yazıyı yazanın karavanı olduğunu düşünmüyorum...

Sena Men 3 yıl önce

çok güzel bir şey olacağını düşünüyorum