Maraşlı dizisi final yapıyor!  Maraşlı 21. bölüm fragmanı

Atv'nin final yapacağı kesinleşen dizisi Maraşlı'nın final tarihi belli oldu. Dizinin son bölümünde Maraşlı, Mahur ile Savcı Tolga'nın samimiyetini sorgulamaya başlamıştı. İşte Maraşlı hakkında merak edilenler.

Atv'nin büyük bir heyecan ve merakla takip edilen dizisi Maraşlı'nın son bölümüne, Maraşlı'nın duyguları ve gerçekleri arasında kalışı damgasını vururken, dizinin yeni sezonda devam etmeyeceği ve final yapacağı haberleri de gündemdeki yerini almaya başladı. Öte yandan dizinin 21. bölüm fragmanı da yayınlandı.

MARAŞLI FİNAL Mİ YAPIYOR?

Sezon finali tarihlerine yakın bir zaman kala henüz 2. sezon onayı almadığı için Maraşlı'nın final yapacağı iddia edilmiş ancak bununla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmamıştı. 26. bölüme kadar uzatılan dizinin 12 Temmuz'da yayınlanacak olan bölümüyle ekrana veda edeceği kesinleşti.

MARAŞLI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Dizide bir polisin hikayesi anlatılıyor. Kahramanmaraş’ta dünyaya gelen ve burada yetişen bir polis, başındaki belalarla mücadele ederken Firuze isimli genç bir kadına da aşık olur. Böylelikle hikaye başlamış olur.

MARAŞLI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Diziyle ilgili en çok merak edilen konulardan biri de nerede çekildiği. Dizi, isminden ötürü Kahramanmaraş'ta çekiliyor zannediliyor fakat tüm mekanlar İstanbul'da yer alıyor. Çoğunlukla kullanılan mekanlar ise Galata Kulesi, Beyazıt ve çevresindeki ilçeler oluyor.

MARAŞLI DİZİSİNİN OYUNCULARI

Maraşlı dizisinin oyuncu kadrosunda Alina Boz ve Burak Deniz haricinde:

- Kerem Atabeyoğlu,

- Saygın Soysal,

- Serhat Mustafa Kılıç,

- Rojda Demirer

- Melis İşiten yer alıyor.

BİR YORUM YAPIN 25

çiçek 2 yıl önce

maraslı final yapmasın

Nariman 2 yıl önce

Maraşli dizi çok ğüzäl bir dizi ben bu filmi çok beğendim bi ben değil tüm dünya beğendi bence Maraşli filmi reytinğlerde 1 ci olmali iyi ğünler

Toplam 8 beğeni

Keşa 3 yıl önce

Bu dizi çok güzel benje herkes izlesin bu dizinin şarkilari ve müzikleri de çok güzel Maraşli dizisinin hayraniyim izlemeyenlere çok üzülüyorum annem bile çok sevdi.

Toplam 9 beğeni

nazly 3 yıl önce

ben pek fazla izlemedim oyuzdan fazla yorum yok

Toplam 1 beğeni

Jennet 3 yıl önce

Burak denizle alina boz çok ama çok ýakişiýorlar by dizi süper

Toplam 9 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun