Burcu Biricik ve Pınar Deniz aynı filmde!

Burcu Biricik ve Pınar Deniz Blu TV'nin 7YÜZ'ün yeni hikayesi "İnsanlar ikiye ayrılır" için bir araya geldi. Geçen senelerde yayınlanan "7 Yüz dizisi sinema filmi olarak izleyiciyle buluşacak.

Son dönemlerde dijital içerik üreten Blu TV'den ilk sinema filmi geliyor. Önceki senelerde dizi olarak yayınlanan 7Yüz'ün yeni hikayesi "İnsanlar ikiye ayrılır" sinema filmi olarak izleyiciyle buluşuyor. 

Ünlü oyuncular Burcu Biricik ve Pınar Deniz ve Aras Aydın'ın başrollerini paylaştığı sinema filminin çekimleri tamamlandı. Blu TV'nin ilk sinema filmi olma özelliği taşıyan "İnsanlar ikiye ayrılır" film setinden ilk kareler gelmeye başladı.

Kolombiya Güzeli Daniellla Alveraz'ın mide ameliyatı kabusa döndü!

İLİŞKİLİ HABER

Kolombiya Güzeli Daniellla Alveraz'ın mide ameliyatı kabusa döndü!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0