MasterChef Deniz kimdir? MasterChef yarışmacısı Deniz Altuğ kaç yaşında ve nereli

TV8 ekranlarında yayılan Masterchef Türkiye 2020 yarışmasına katılan Deniz Altuğ hazırladığı yemeğe kendi yorumunu katarak izleyicilerin dikkatini çekti. 3' lü düellolara kalmak için savaş veren yarışmacılardan Pınar Aktuğ yarışmaya Miami'de katılıyor. Masterchef yarışmacısı Deniz Aktuğ kimdir, nereli...

TV8'in sevilen yarışması Masterchef yemek yarışması yeni sezonuyla ekranlara geldi. Ünlü şefler; Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın yer aldığı yarışmada ön elemelerin üçüncü bölümü çekildi. Fenomen yarışmanın üçlü düelloya kalan isimlerden biri Deniz oldu. Peki Deniz kimdir? İşte detaylar:


19 Temmuz Pazar yayınlanan son bölümünde Acun Ilıcalı sürprizi yaşandı. Acun Ilıcalının aniden stüdyoya'ya gelmesiyle ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu büyük şaşkınlık yaşadı. Ünlü şefler, yarışmacı Deniz Aktuğ'un yaptığı yemeği tadarken içeri gelen Acun Ilıcalı da yemeğin tadına baktı. Ilıcalı, Deniz'in suşi şefi olan Kolombiyalı eşini de programa davet ederek, "Eşini üçlü düelloya getir. Suşi yapsın. Eğer beğenirsen onu götürürüz" dedi.

MASTERCHEF YARIŞMACISI DENİZ AKTUĞ KİMDİR?

Deniz Aktuğ, 27 yaşında ve yarışmaya Miami'den katıldı. Aslen Antalyalı olan Deniz aşçılık yapıyor. Masterchef için uzun yoldan geldiğini ifade eden Aktuğ evli ve eşi suşi ustası. 3 yıl önce Miami'ye taşındığını söyleyen yarışmacı eşiyle birlikte Suşi ve Japon mutfağı üzerine Miami'de seyyar olarak yemek arabası bulunmaktadır. Yarışmacı Deniz kendi yorumunu katarak hazırladığı yemeğin yanına yaptığı tam tahıllı ekşili ekmek sunumu yaptı. Ünlü şefler tadım yaparken Acun Ilıcalı da sürpriz yaparak yemeğini tattı ve risk alan insanları sevdiğini söyledi.

Pınar Aktuğ

Pınar Aktuğ

Akasya Durağı'nın Zeyno'su Sitare Akbaş Altın Koza sahibi oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Akasya Durağı'nın Zeyno'su Sitare Akbaş Altın Koza sahibi oldu!
Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir, kaç yaşında, evli mi?

İLİŞKİLİ HABER

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir, kaç yaşında, evli mi?
Doktorlar dizisinin yıldızları Devrim Nas ve Bekir Aksoy tatilde buluştu

İLİŞKİLİ HABER

Doktorlar dizisinin yıldızları Devrim Nas ve Bekir Aksoy tatilde buluştu
Gövdesinde meyve büyüyen ağaç herkesi şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Gövdesinde meyve büyüyen ağaç herkesi şaşırttı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

büyükdoğu 3 yıl önce

böyle haberler neden yapılır, kimin ilgisini çeker, müslümanlar bu tip kanalları seyretmemeli,

Toplam 4 beğeni