MasterChef 2020 birincisi Barbaros kimdir? Masterchef şampiyonu Barbaros Yoloğlu kaç yaşında?

MasterChef Türkiye 2020'de yarışan Barbaros Yoloğlu, dün akşam yayınlanan bölümde adını finale de yazdırmayı başardı. Uzun soluklu yarışma programı Masterchef’te yarışan ve Masterhef 2020 yarışmasının şampiyonu olan Barbaros Yoloğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Masterchef Barbaros hakkında tüm merak edilenler:

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye yarışma programında ana kadroda yer alan Barbaros Yoloğlu ile ilgili detaylar Masterchef Barbaros kimdir, nereli, kaç yaşında? sorularıyla bilgi edinilmeye çalışılıyor. Yoloğlu'nun biyografisi
MasterChef Barbaros yarışmanın son bölümünde gündeme geldi. İlk finalist olmayı başaran ve yaptığı yemekler ile adından söz ettirmeye devam eden MasterChef 2020 yarışmacısı Barbaros Yoloğlu, Mehmet Şef'le girdiği polemiğin ardından dikkat çekti. Eleme oylamasında Mehmet Şef'ten sert ikaz alan Barbaros, aşçılık mesleği konusunda deneyimli. Mutfakta her konuda iyi olabileceğini söyleyen MasterChef Barbaros, eski hali ile sosyal medyada bir ara gündeme gelmişti. Peki, MasterChef Barbaros kimdir? İşte, Barbaros Yoloğlu hakkında merak edilenler:

Masterchef Barbaros kimdir

Masterchef Barbaros kimdir

MASTERCHEF BARBAROS KİMDİR?

'Masterchef 2020'ye katıldığı ilk günden beri iddialı açıklamaları ve yemek yapma konusundaki oldukça yetenekli olan Barbaros Yoloğlu, bütün elemeleri geçerek 16 kişilik ana kadroya adını yazdırdı. Bodrum Bitez'de bir restoranda aşçılık yapan 26 yaşındaki Barbaros, eski haliyle sosyal medyada gündeme oturdu.

Masterchef barbaros nereli

Masterchef barbaros nereli

Yoloğlu, Instagram'da 32 bin kişi tarafından takip ediliyor. Yarışmacının, eskiden çok kilolu olduğu ve bir hayli kilo verdiği ortaya çıktı. Büyük değişimi ile sosyal medyada gündem olan MasterChef Barbaros, verdiği kilolarla görenleri şaşkına çevirdi.

Masterchef Barbaros ilk finalist

Masterchef Barbaros ilk finalist

 Barbaros'un hayatı, yaşı ve kendisi hakkındaki diğer bilgiler merak konusu olmaya başladı. Barbaros nereli ne iş yapıyor İşte detaylar:

MASTERCHEF BARBAROS , KAÇ YAŞINDA, NERELİ VE NE İŞ YAPIYOR?

Masterchef şampiyonu Barbaros

Masterchef şampiyonu Barbaros

26 yaşında olan Barbaros Yoloğu, yemek yarışmasına Bodrum'dan katılıyor. Bodrum Bitez'de bir restoranda aşçılık yapan ve deneyimli yarışmacı, özellikle et ürünlerinde kendisine güvendiğini ifade ediyor. Aynı zamanda kendinden emin tavırlar sergileyen yarışmacı mutfakta her konuda iyi olabileceğinin altını çizdi. 26 yaşında olan Barbaros Yoloğlu, Samsun'un Alaçam ilçesinde doğdu. Liseye başlayana dek güreş ve farklı spor dalları ile yakından ilgilenmiştir. Güreşi bıraktıktan sonra Turizm Lisesi'ne gitmeye karar veren Yoloğlu, bir süre turizm bölgelerinde stajyer öğrenci olarak çalışmış; ardından üniversite eğitimini almak için gittiği Erzurum'da, uzun bir süre çalışma hayatına devam etmemiştir.

Final turuna kalmayı başaran yarışmacı, "Buradan bugün Barbaros yazılı önlüğü alıp çıkacağım." sözleriyle iddiasını ortaya koydu.

MasterChef 2020 birincisi Serhat kimdir? Masterchef şampiyonu Serhat Doğramacı kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef 2020 birincisi Serhat kimdir? Masterchef şampiyonu Serhat Doğramacı kaç yaşında?
Havi fişekler nedeniyle ölen kuşlar için oyuncu Melek Baykal sitem etti!

İLİŞKİLİ HABER

Havi fişekler nedeniyle ölen kuşlar için oyuncu Melek Baykal sitem etti!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0