Müge Anlı Şiar Kılıç olayında yeni gelişme! Şiar Kılıç'ın neden öldürüldüğü ortaya çıktı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına damga vuran Şiar Kılıç olayında son dakika gelişmesi yaşandı! Araştırılmaya devam edilen olayda Gülüzar ve üvey baba Hami canlı yayında gözaltına alındılar. Müge Anlı canlı yayında küçük Şiar'ın neden öldürüldüğü ortaya çıktı. Yeni sezonuna başlayan Müge Anlı'da Şiar Kılıç olayının detayları aratılmaya başlandı. Peki Müge Anlı Şiar Kılıç olayı nedir? Şiar Kılıç neden öldü?

Yeni sezonuna dün başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 9 yaşındaki Şiar Kılıç olayı damgasını vurmaya devam ediyor. Sosyal medyanın da gündeminde olan Şiar Kılıç olayında, soruşturmanın seyrini değiştirecek açıklamalar yapıldı ve görgü tanıkları ortaya çıktı. Herkes Şiar Kılıç'ın neden ve nasıl öldüğünü merak edip araştırmaya başladı. Küçük çocuğun nasıl öldürüldüğü ortaya çıktı! Şiar Kılıç olayı hakkında tüm merak edilenleri haberimiz içerisinde derledik.

KÜÇÜK ŞİAR'IN ÖLÜM NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

9 yaşındaki Şiar Kılıç olayında son dakika açıklaması geldi! Olayda sabah saatlerinde ilk itiraf geldi. itirafı üvey baba Hami'nin kardeşi yaptı. Anne Gülüzar ve üvey baba Hami'nin Şiar'ı yakarak öldürdükleri ortaya çıktı.

Şiar'ın öldüresiye dövüldüğü gün komaya girdiği, Şiar'ın öldüğünü düşündükleri için olaydan 2 sonra, küçük çocuğun kaldığı evi ateşe verdikleri ortaya çıktı. Küçük Şiar'ı öldürme sebeplerinin, Şiar'ın annesini korumak için kendisini ortaya atması olduğu ortaya çıktı. Küçük çocuk annesini korumak isterken öldürüldü.

CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDILAR

Gülüzar'ın canlı yayındaki ifadeleri, ihbar olarak kabul edildi ve polis ekipleri anne Gülüzar ile üvey baba Hami'yi gözaltına aldılar.

GÜLÜZAR'DAN HAMİ'YE ŞOK SUÇLAMA

Müge Anlı'nın bugün yayınlanan bölümünde sıcak bir gelişme yaşanıyor. Anlı, Gülüzar'ın dün yayın sonrasında yaptığı açıklamada, hastaneye Şiar öldü diye gitti ifadelerini kullandığını söyledi. Gülüzar'ın iddialarında, Sami'nin çivili sopayla Şiar'ı dövdüğünü çocuğun ağzından kan geldiğini ve öldüğünü düşünerek hastaneye gittikleri ifadeleri yer aldı.

Hastanede doktor hanıma bu sebeple çocuğumuz öldü dediğini, Hami'nin korkudan şekerinin yükseldiği ve fenalık geçirdiğini iddia etti. Gülüzar, Hami'nin kendisini eğer bunu başkası bilirse evdeki diğer çocuklarının da aynı şeyi yaşar şeklinde tehdit ettiğini söyledi.

ŞİAR KILIÇ OLAYI NEDİR?

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde yaşayan Şiar Kılıç, Nisan ayında yangın çıkan bir evde mahsur kaldı ve burada hayatını kaybetti. Şiar Kılıç'ın babası oğlunun şüpheli olduğunu düşündüğü ölümünün ardındaki gerçeğin ortaya çıkması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Yardım isteyen baba, 'Üç çocuğumun nasıl öleceğini rüyamda gördüm!' gibi şaşırtan bir ifadede bulunan eski eşi Gülizar Amanet ile yayına katıldı.

Çocuklarının ölümünü rüyasında gördüğünü iddia eden Gülizar Amanet, yaşanacak olayları önceden gördüğünü ifade eden açıklamalarıyla şaşkınlık oluşturdu. Ancak canlı yayına telefonla bağlanan ve isimlerinin gizli tutulmasını isteyen bazı kişiler, küçük çocuğun vefatında anne Gülizar Amanet ve onun eşi, Şiar'ın üvey babası Hami Kıcı'yı sorumlu tutan açıklamalarda bulundular.

ŞİAR KILIÇ'IN ÖLÜMÜNE YANGIN SÜSÜ MÜ VERİLDİ?

Olayla ilgili gelen iddialar da, 9 yaşındaki küçük çocuğun ölümü için acaba yangın süsü mü verildi sorularını akıllara getirmeye başlattı. Savcı ve polis yanan evde incelemelerde bulundu. Şiar'ın babaannesi ise eski gelini hakkında, 'Şiar ölmeden önce Gülizar'ı aradım konuşmak için. Her konuştuğumda Şiar nerede dediğim zaman ise Şiar evde yok dedi ve beni görüştürmedi. Bir hafta boyunca 2 kız çocuğuyla görüştüm ama Şiar ile hiç görüşmedim.' iddasında bulundu.

Eski kayınvalidesinin ifadelerini yalanlayan Gülizar Amanet, bugünkü yayında ise oğlu Şiar'ı rüyasında görmeye devam ettiğini söyledi. Amanet, oğlunun kendisinden rüyasında patates kızartması istediğini söyledi.

SORUŞTURMAYI DEĞİŞTİRECEK İFADE!

Öte yandan Şiar'ın ölümüyle ilgili soruşturmayı değiştirecek bir olay daha yaşandı. Soruşturmada bahsi geçen doktor hanım, şeker hastalığı için hastaneye gelen üvey baba Hami ve anne Gülizar Amanet ile geçen konuşmalarında annenin kendisine, '2 saat önce oğlumuzu kaybettik.' açıklamasında bulunduğunu söyledi. 

Anne Gülizar Amanet ise bu iddiaları reddetti. Doktor hanım, üvey baba Hami'nin ise o anlarda kendini kaybedecek şekilde ağladığını belirtti.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Sibel Can çocuklarıyla tatil yapmak için 50 bin TL'ye motoryat kiraladı!

İLİŞKİLİ HABER

Sibel Can çocuklarıyla tatil yapmak için 50 bin TL'ye motoryat kiraladı!

BİR YORUM YAPIN 1

sait 3 yıl önce

vay anasınııı ne isterler çocuklardan... cehennem bekliyor sizi