SMA TİP1 hastası Sare Aras yardımlarınızı bekliyor! "Sare'ye Umut Ol!"

Henüz 1 yaşında olan Sare Aras, SMA TİP1 hastalığıyla mücadele ediyor. Sare'nin iyileşebilmesi için ZolgenSMA ilacını alması gerekiyor. Ailesi, bebeklerinin iyileşebilmesi için bağış kampanyası başlattı. Sare'ye Umut Ol kampanyasında 2.100.000 Euro toplanması gerekiyor.

SMA TİP1 hastalığı ile mücadelede ZolgenSMA ilacı büyük önem taşıyor. Sanatçı Bergüzar Korel'in de sık sık sosyal medya hesabından paylaştığı gibi, birçok SMA hastası ailesi bağış ve yardım kampanyaları yapmaya başladı. Bu ailelerden birisi de Sare Arslan'ın ailesi. SMA TİP1 hastası olan Sare Arslan da iyileşebilmek için ZolgenSMA ilacına ihtiyaç duyuyor. Aile, ilacın satın alınabilmesi için bağış kampanyası başlattı.

Sare için ulaşılması gereken 2.100.00 Euro. Şu an için sadece 50 bin üzeri Euro toplanabildi. Aile sosyal medyada yaptıkları paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

'Sare SMA ile savaşından yoruldu artık. Pes etmemeye çalıştıkça, şavaşmaya devam ettikçe bitap düşüyor. Bağışlarımız çok çok yavaş ilerliyor ve yerimizde sayıyoruz. Sare ile ilgilendiğimde onun acılarını gördüğümde bu benim için de artık çekilmez hale geliyor. Ben artık yavrumun motor nöronları öldüğü için değil, yaramazlık yaptığı için ağlamasını istiyorum. Ben çocuğumun yaramazlık yapmasını istiyorum bu çok mu büyük bir istek? Bağış hesaplarımızı hep anlatıyoruz fakat niçin bu kadar az insan destek oluyor Sare’ye. Daha ne yapmalıyım, nasıl duyurmalıyım sesimi? Bağışlar çok çok yavaş gidiyor, geçen gün bizim aleyhimize. desteklerinizin devamını istiyoruz.'

Sare için Kaan Sekban, Çetin Altay, Ekin Eylem Ulaş gibi ünlü isimler de destek paylaşımlarında bulundular.

En iyi meyve sıkacağı modelleri 2020

İLİŞKİLİ HABER

En iyi meyve sıkacağı modelleri 2020
SMA hastası Muhammed Ali yardımlarınızı bekliyor! 'Muhammed Ali'ye Umut Ol!'

İLİŞKİLİ HABER

SMA hastası Muhammed Ali yardımlarınızı bekliyor! 'Muhammed Ali'ye Umut Ol!'

BİR YORUM YAPIN 2

OKTAY 3 yıl önce

yardım etmek istiyorum

Barış 3 yıl önce

Nerden yardımcı olabiliriz