SMA hastası Ada yardımlarınızı bekliyor! "Ada'ya umut ol!"

SMA hastalığıyla mücadele eden Ada, iyileşebilmek için yardımlarınızı bekliyor. Ailesi, bebeklerinin iyileşebilmesi için bağış kampanyası başlattı. Ada'ya Umut Ol kampanyasında toplanması gereken miktar 2.400.000 Dolar. Ailesi ise yardım kampanyasına gösterilen destekten dolayı umutlu.

SMA hastalığı için bağış kampanyası yapan birçok SMA hastası aile bulunuyor. Ada'nın ailesi de bu ailelerden biri. Tedavisi için 2.400.00 $'a ihtiyaç duyan Ada'ya tıpkı kendisiyle aynı hastalığın tedavisi için mücadele eden arkadaşları gibi, 'Umut Ol!' kampanyası başlatıldı. Ancak Ada için şu ana kadar yalnızca 426 bin $ toplanabildi.

Nefise Karatay ve Nur Viral gibi isimlerin de desteklerini paylaştıkları Ada bebek için ailesi son durumu hakkında şu açıklamayı yaptı:

'Hedefimize yürümüyoruz artık koşuyoruz. Bir yanımız çok üzgünken bir yanımız bu tabloyla mutlu ve umutlu. Yanımızda olan her bir cana sonsuz teşekkürler. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Ada kuşumuzu kazanımlarını kaybetmeden bir an önce ilacına uçuralım. Haydi Ege'mizin kelebek etkisi bize de şans olsun. Hız kesmeden yola devam ediyoruz.'

SMA hastası Muhammed Ali yardımlarınızı bekliyor! 'Muhammed Ali'ye Umut Ol!'

İLİŞKİLİ HABER

SMA hastası Muhammed Ali yardımlarınızı bekliyor! 'Muhammed Ali'ye Umut Ol!'

BİR YORUM YAPIN 1

Hasan 3 yıl önce

Haberin altına hesap numaralarını da yazsaydınız iyi olurdu.